Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

DE BESTE NATUURLIJKE AFRODISIACA: LUSTOPWEKKENDE PRODUCTEN VOOR EXPLOSIEVE EROTIEK

DE BESTE NATUURLIJKE AFRODISIACA: LUSTOPWEKKENDE PRODUCTEN VOOR EXPLOSIEVE EROTIEK

Kan jouw seksleven of libido wel een boost gebruiken, of wil je het langer kunnen uithouden in bed? Kijk dan eens naar onze afrodisiaca: lustopwekkende producten die jouw seksuele genot en prestaties verbeteren. Het mooie is: de natuur zit er stiekem vol mee! Lees hier welke planten jou kunnen helpen in bed.

Natuurlijke afrodisiaca om je seksleven mee op te krikken

Op zoek naar meer explosiviteit in bed? Natuurlijk zijn er allerlei chemische middeltjes die je hierbij beloven te helpen, zoals Viagra. Maar weet dat de natuur veel gezondere en veiligere alternatieven te bieden heeft. Er zijn verschillende lustopwekkende producten die 100% natuurlijk en puur zijn. Naast dat ze je kunnen helpen ‘zin’ te krijgen, kunnen ze op andere manieren bijdragen aan een rijker seksleven. Door je uithoudingsvermogen als man te verbeteren bijvoorbeeld, je moment van climaxen te vertragen en zelfs producten die meerdere vliegen in één klap slaan. Er zijn ook producten die je een extra stijve erectie geven, zoals Muira-Puama.

Kratom: betere seks en hoger libido

Een eerste interessante natuurlijk lustopwekkend product is kratom. Dit is een plant die groeit in Zuidoost-Azië met verschillende effecten voor hem en haar. Kratom kan je ontspannen, maar geeft ook energie of euforie. Je kunt het effect een beetje vergelijken met een lekker vallend wijntje of zelfs mdma. Ook blijkt het mannen te helpen het moment van ejaculatie uit te stellen. Dat is een ultieme combo voor goede seks natuurlijk!

Damiana: natuurlijk afrodisiacum en tabaksvervanger

Damiana is een plant die groeit in de America’s; van Californië helemaal tot Argentinië. Je kunt deze bladeren nemen in capsulevorm, maar ook roken en er thee van trekken. Zo gebruiken mensen die tabak liever vermijden het als shag-vervanger in pretsigaretten. Met extra fijne effecten tot gevolg, want Damiana geeft je een fijne high. Bovendien is het een afrodisacum. Het geeft je niet alleen meer zin in seks, maar verbetert ook de gevoeligheid van de erogene zones.

Kanna

De geneeskrachtige kanna-plant groeit in Zuid-Afrika, waar de locals het voor van alles gebruiken. Het wordt voornamelijk gebruikt om de stemming te verbeteren en is een natuurlijk antidepressivum. Het heeft doorgaans een direct opwekkend effect, maar kan kort daarna juist je lichaam ontspannen. Een ander effect is dat het een lustopwekkend product is én seks leuker maakt. Sommige gebruikers ervaren dat hun lichaam extra gevoelig wordt voor aanraking. Je kunt het snuiven, slikken, kauwen, roken of er thee van trekken. De dosering verschilt nogal tussen deze toedieningsmethoden, dus verdiep je er vooral even in voordat je het gebruikt. Ook is het een lustopwekkend product dat invloed heeft op je serotonine levels. Dat maakt het niet geschikt voor wie SSRI’s gebruikt, oftewel antidepressiva die de opname van serotonine remmen.

Spaanse Vlieg: sexy time dankzij gemalen kevers?

Spaanse Vlieg is een bijzonder afrodisiacum tussen de lustopwekkende producten… Dit potente goedje werd namelijk oorspronkelijk gemaakt van gemalen kevers. Deze scheiden een stofje uit geheten cantharidine, waar je niet alleen extra hitsig van wordt, maar dat ook de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen doet toenemen. Omdat het nogal riskant bleek wanneer je hier te veel van binnenkrijgt, zijn de gemalen kevers onder andere vervangen door het aminozuur L-arginine. Uit studies blijkt dat deze stof vrouwen met een laag libido kan helpen, maar ook mannen met erectiestoornissen.

Uitstellen van je hoogtepunt met hulp van de natuur

Het is een issue waar veel mannen mee worstelen: een te snelle climax. Gelukkig zijn er producten die jou meer tijd geven voor de daad. Vertraagspray verdooft de boel ‘daar beneden’, wat natuurlijk enorm helpt om het langer vol te houden.

Alles-in-1 natuurlijke lustopwekkende producten voor meer passie

Voor wie het liefste niet op één paard wedt: ga voor een product dat meerdere afrodisiaca en stimulerende ingrediënten combineert. Royal Sex bevat bijvoorbeeld kratom, maca, GABA en meer stofjes die zowel je stemming als je libido opkrikken.

Je bent in jouw zoektocht naar lustopwekkende producten vast poppers tegengekomen. Originele poppers zijn echter nogal chemisch en potentieel schadelijk en verslavend … Niet echt een gezonde optie dus. De Rush Herbal Poppers zijn hiervoor een natuurlijk alternatief, met prikkelende stofjes zoals L-arginine en ginseng, een bewezen afrodisiacum en energiebooster.

Check vooral even alle natuurlijke lustopwekkende producten in onze erotiek-hoek! Hier vind je alle natuurlijke afrodisiaca, gemaakt van pure ingrediënten.