Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

PSILOCYBINE TEST: HOEVEEL PSILOCYBINE BEVAT EEN MAGISCHE PADDO?

PSILOCYBINE TEST: HOEVEEL PSILOCYBINE BEVAT EEN MAGISCHE PADDO?

Wil je precies weten hoe sterk jouw gekochte of gekweekte paddo’s of truffels zijn? Wel zo slim! Vooral paddo’s kunnen behoorlijk verschillen in sterkte: de ene oogst kan zomaar 10 keer sterker zijn dan de andere. Die sterkte wordt bepaald door de hoeveelheid psilocybine die jouw tripmiddel bevat. Met je blote oog kun je niet zien hoeveel dat is. Met de Psilo-Qtest neem je het zekere voor het onzekere. Deze laat je namelijk zien hoe potent de paddo’s of truffels zijn die je in handen hebt. En het mooie is: dit duurt slechts 30 minuten. Lees hier hoe je deze psilocybine test kit gebruikt.

Waarom jouw tripmiddelen testen op psilocybine?

Psilocybine is de stof in tripmiddelen zoals paddo's en truffels die psychedelische ervaringen veroorzaken, zoals visuals. Misschien denk je nu: “ik heb altijd getript zonder mijn paddo’s te testen en dat ging altijd goed - waarom zou ik dan een psilocybine test kit gebruiken?”.

De cijfers spreken hierbij voor zich:

 • Deze studie heeft aangetoond dat in gedroogde paddo's psilocybinegehaltes variëren tussen 0,2% en 2%. Oftewel: de ene paddenstoel kan tien keer sterker zijn dan de andere.
 • Paddo’s en truffels zijn in gedroogde vorm veel sterker dan in verse vorm, doordat ze minder vocht bevatten. Maar soms heb je een paddo die net wat droger is dan de ander - dus dan kan hij zomaar dubbel zo sterk zijn dan je dacht. Ook kunnen de stammetjes van de paddo een ander psilocybinegehalte hebben dan de topjes.
 • Aangezien verse truffels minder vocht bevatten dan gedroogde, zijn de verschillen in psilocybinegehalte hiertussen minder groot dan bij paddo’s. Maar alsnog kunnen truffels onderling zomaar drie keer sterker zijn dan hun soortgenootjes. En dat is precies het verschil tussen een lichte trip en een zeer intense trip…

Meer lezen over het bepalen van de juiste dosis paddo’s of truffels? Lees dan dit artikel.

De voordelen van de Psilo-Qtest

 • Met de Psilo-Qtest kun je zeer nauwkeurig je tripmiddelen testen. Om precies te zijn: de resultaten van jouw psilocybine testkit wijken nooit meer dan 10% af van die van professionele, dure laboratoriumtests.
 • Binnen 30 minuten heb je de uitslag van de test in handen.
 • Je hebt slechts 150 mg materiaal nodig om een nauwkeurige testuitslag te verkrijgen.
 • De test kan gewoon bij het restafval.

magicmushrooms

Hoe gebruik je de psilocybine test kit voor paddo’s en truffels?

Met deze testkit volg je simpelweg de vier stappen. De kit wordt overigens geleverd met een handleiding, die je stap voor stap meeneemt in het proces.

Stap 1: Voorbereiding

Draag geschikte kleding, inclusief de meegeleverde beschermende handschoenen. De omgeving dient schoon en steriel te zijn - zorg dus voor een leeg aanrechtblad of opgeruimde eettafel. Neem ongeveer 150 mg van het materiaal dat je wilt testen. Weeg dit af met een weegschaaltje, of gok met je blote oog. Maal het tot een poeder. Breng een liter water aan de kook en laat dit even afkoelen tot het niet meer zeer heet is.

Stap 2: Extractie

Doe het materiaal in het extractievat. Schud even en zet het 10 minuten weg. Herhaal nog twee keer. Bevestig nu het steriele filter aan het spuitje en zuig hiermee 1 ml vloeistof uit het extractievat. Plaats de canule op de spuit. Prik met de stompe naald door het glazen flesje en spuit alles uit het spuitje erin.

Stap 3: Detectie

Nu plaats je het flesje met de detectieoplossing in warm water. Je zult zien dat de oplossing in het flesje van kleur verandert. Wacht nog eens 15 minuten. Hierna zal het resultaat te zien zijn.

Stap 4: Uitslag

Gebruik de evaluatieschaal in de meegeleverde handleiding om de sterkte van jouw tripmiddelen te bepalen.

tripping on acid

Dit zit er in de Psilo-QTest psilocybine test kit

De psilocybine testkit bevat alles dat je nodig hebt om jouw geoogste of gekochte paddo’s en truffels mee te testen:

 • veiligheidshandschoenen om steriel mee te kunnen werken
 • stompe canule
 • sterfilter voor extractie
 • 1 ml spuitje
 • extractievat
 • glazen vat met detectieoplossing
 • instructies

Zelf paddo’s of truffels kweken en testen?

Wil je zelf tripmiddelen zoals paddo’s en truffels gaan kweken? Haal dan naast de psilocybine test kit een handige growkit in huis en optioneel meer kweekspullen. Met een growkit kweek je heel eenvoudig thuis jouw eigen favoriete strains. Kijk bij onze collectie testkits, volg de instructies en wacht even geduldig tot je kunt oogsten. Onderwerp je oogst vervolgens aan een psilocybine test en je bent klaar voor een trip. Microdosen kan natuurlijk ook uitstekend wanneer je exact weet hoeveel psilocybine jouw knolletjes en paddenstoeltjes bevatten.

Test ook je cannabis en LSD

In ons assortiment test kits vind je trouwens nog twee handige producten: een test voor je cannabis en voor LSD. Ideaal voor de bewuste thuiskweker en tripper!