Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT IS DE JUISTE DOSIS MAGISCHE PADDO'S OF TRUFFELS?

WAT IS DE JUISTE DOSIS MAGISCHE PADDO

Bepalen welke dosis magische paddo’s of truffels voor jou het beste werkt is een lastige vraag, waar eigenlijk niet één antwoord op mogelijk is. Soms worden shrooms of tripknollen gebruikt om flink te trippen met een hoge dosering, maar het wordt ook gebruikt om te microdoseren om lichte voordelen te ervaren. Daarnaast is het kiezen van de juiste dosering ook afhankelijk van het product dat je kiest. Of het product vers of gedroogd is, wat je eet en hoeveel je weegt. Je kunt altijd onze handige Magic Mushroom Calculator gebruiken op onze website, maar in dit artikel geven we je nog meer uitgebreide informatie over de juiste dosering van magic paddo’s en truffels.

Voordat je magische paddenstoelen of truffels neemt

Het is belangrijk om te weten waar je aan begint als je voor het eerst psilocybine gaat nemen. Dat begint bij je goed in te lezen over magische paddo’s of magic truffels. De effecten van psilocybine kunnen variëren per dosering, de omgeving waarin het wordt genomen en het soort product dat je kiest. Bij de ene truffel kun je prachtige gekleurde hallucinaties krijgen, bij de andere shroom ervaar je spirituele diepgang en van sommige paddenstoelen word je gewoon heel erg vrolijk.

Dosering

Bij het doseren van paddo's is het belangrijk om te beginnen met een lage dosis en geleidelijk op te bouwen naar een hogere dosis, omdat de effecten onvoorspelbaar en mogelijk overweldigend kunnen zijn. Daarnaast houden de effecten meerdere uren aan. Dus mocht je er misselijk van worden of angst ervaren, dan kun je er niet zomaar ‘uit’. Wel kun je een tripstopper nemen om de scherpe randjes er vanaf halen. Zorg ook altijd voor een comfortabele, veilige omgeving en een tripsitter. Soms kan het ook zo zijn dat je er minder van voelt dan je verwacht, zeker bij regelmatig gebruik. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de juiste producten aanschaft voordat je voor het eerst gaat trippen. Zo is een goede precisieweegschaal onmisbaar om de juiste dosis af te wegen en een bad trip te voorkomen.
Verse paddo’s of gedroogde truffels

Paddo’s en gedroogde truffels lijken sterk op elkaar door de werkzame stof psilocybine. Het grootste verschil is dat paddo’s letterlijk paddenstoelen zijn en truffels meer een ondergrondse wortel. Paddo’s zijn in Nederland niet legaal te verkrijgen, maar het is wel toegestaan om ze zelf te kweken met een growkit. Truffels daarentegen zijn wel legaal te verkrijgen - maar je kunt ze ook zelf kweken met een truffel growkit.

 

Verschillende doseringen

Microdosering

Microdoseren is het nemen van een kleine hoeveelheid verse truffels of gedroogde paddo's voor subtiele stemming- en creativiteitsverbetering zonder hallucinogene effecten. Je gaat hier niet van trippen en kunt gewoon naar je werk of naar school. Er wordt momenteel zelfs onderzoek gedaan naar de voordelen van microdoseren bij angsten en traumaverwerking. Wel is het belangrijk om te weten hoeveel je precies neemt om een trip te voorkomen.

Lage dosering

Als je beginnend gebruiker bent is het verstandig om met een lage dosering van een minder sterke paddo of truffel te starten. Verwacht positiviteit, vrolijkheid en het gevoel dat de zon schijnt terwijl je binnen op de bank zit. Ook wanneer je een nieuwe sterkere variant psilocybe producten wil proberen is een lage dosering aan te raden om de effecten te testen. Een typische startdosis is ongeveer 1-2 gram gedroogde paddo's, maar we raden je aan om de dosering te controleren met deze calculator.

Gemiddelde dosering

Heb je al eens eerder shrooms of tripknolletjes genomen en ben je in de verkennende fase? Dan zou je een wat hogere dosering kunnen proberen of een gemiddeld sterke paddo. Het nemen van 1,5-3,5 gram paddenstoelen voor wat intensere effecten zoals visuele hallucinaties, veranderd denken en verhoogde emoties. Ook voor ervaren trippers kan een gemiddelde dosering van een sterkere soort een fijne ervaring zijn.

Hoge dosering

Voor ervaren gebruikers met controle en rust is een hoge dosering of zeer sterke paddenstoel weggelegd. Het nemen van 3,5 - 5 gram of meer paddenstoelen zorgt voor een stevige psychedelische ervaring met diepgaande inzichten, spirituele ervaringen en intense hallucinaties. Voordat je deze uitdaging aangaat, is het enorm belangrijk om je dosering secuur af te wegen en exact te weten om welk product het gaat.