Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

PSILOCYBINE MAGISCHE PADDO'S?

PSILOCYBINE MAGISCHE PADDO

Overal ter wereld komen psychoactieve hallucinerende paddo's voor. De allerbekendste onder psychonauten en sjamanen is de Psilocybe cubensis uit Mexico. Maar ook het Nederlandse kaalkopje (Psilocybe semilanceata) en de Copelandia cyanescens uit Azië, de Filipijnen en Hawaii bevatten een hoge concentratie van de actieve stof psilocybine. Bij mij begon het allemaal met mijn eerste psilocybine paddo kweekset of hoe je het ook kan noemen, een reis in een doosje. Zeer eenvoudig te kweken by the way, plaats de paddo kweekset in een meegeleverde zak en om de dag wat water sproeien. Ze groeide als kool en kreeg meerdere oogsten per Paddo kweekset cadeau. Dat was al Magisch.

Waarom ga je trippen van magische paddo's?

mycelium

Nu jaren later en meerdere keren Entheogene middelen waaronder Paddo's te hebben gebruikt kan ik wel degelijk melden dat er een binnenwereld bestaat, en het is een gevoel dat diep gaat, recht naar de kern van het bestaan. Door de magie in de paddo's krijgt het gevoel een kans om zich te manifesteren en te tonen. Klinkt allemaal heel zweverig ik snap het wel totdat ik het zelf ervaarde. Liefde, gevoel en dromen komen ook voort uit je binnenwereld.

Psilocybine en psilocine

In Paddo's zit de stof Psilocybine dit wordt door de maag afgebroken/omgezet tot Psilocine. Psilocine gaat een interactie aan met bepaalde serotoninereceptoren in de hersenen wat zorgt voor de magische effecten van de Paddo's en het verkrijgen van nieuwe inzichten. Totale overgave en het dragen van een mindfold (blinddoek) en ontspannen muziek zullen je helpen gefocust te blijven tijdens je reis naar het onbekende, met Psilocine als voertuig. Een wereld vol kleuren, spanning en sensatie, zintuigen vergroten, helder denken, gevoel, euphorie, geen besef van ruimte en tijd. Verhoogde hersenactiviteit creëert Creatieve oplossingen en ideeën voor hedendaagse geschillen en problemen.

Het lijkt wel alsof het brein gereset wordt na een trip met psilocybine paddo's!

Misschien is dit ook niet zo raar om te denken: gereset, ik bedoel, steeds meer resultaten van medische studies en universitaire testen tonen aan dat Entheogene middelen effectief werken tegen depressies, trauma's, verslavingen etc. Werkzame stoffen in medicijnen komen uit de natuur, is het dan raar te denken dat ook Entheogene middelen (puur natuurlijk niet synthetisch) die tot op vandaag de dag al meer dan duizenden jaren worden gebruikt ook medische werkzame stoffen kunnen bevatten. Ik denk van niet.

Ik heb zelf geen last gehad van depressies en toch heeft iedere paddo sessie ook mij geholpen in mijn ontwikkeling en het verkrijgen van inzichten waar het daadwerkelijk om draait in het leven. Het begon allemaal met een paddo growkit geweldige ervaringen voor het leven en dat is wat 24High met jullie wil delen, de mogelijkheid om te ervaren..

True meaning of life starts with exploring your inner-world... 

innerwereld psychedelica

Geschiedenis van de paddo's

Het is waarschijnlijk dat de voorouders van de Azteken en aanverwanten zich al duizenden jaren geleden bewust waren van de psychoactieve werking van bepaalde soorten paddo's. Dat wordt geconcludeerd uit de talloze paddenstoel beeldjes en muurschilderingen die gevonden zijn bij archeologisch onderzoek in het hele gebied tussen Midden-Amerika en Chili. De precieze betekenis van deze vondsten is nog steeds niet helemaal duidelijk, maar het lijkt er veel op dat psilocybine paddenstoelen vooral voor medische en religieuze doeleinden gebruikt werden en een grote rol speelden in het dagelijks leven.

Spaanse conquistadores eerste Europese ontdekkers

De eerste schriftelijke aanwijzingen van paddenstoel consumptie zijn afkomstig van de Spaanse conquistadores die, toen ze hun intrek namen op het Amerikaanse continent, in hun logboeken melding maakten van de gewoonten en gebruiken van de inheemse bevolking. Een van de oudste aantekeningen die gevonden zijn, komt van de 16e-eeuwse Spaanse monnik Bernandino de Sahágun:

‘Voor zonsopgang aten ze de paddo's met honing, en als ze daardoor opgewonden raakten begonnen ze te dansen, sommigen lachend, anderen huilend. (…) Sommigen zaten alsof ze in gedachten verzonken waren. Sommigen zagen zichzelf sterven; sommigen zagen zichzelf opgegeten worden door een wild beest, anderen verbeeldden zich dat ze in een gevecht hun vijanden gevangen namen, sommigen geloofden dat ze overspel hadden gepleegd en dat hun schedel als straf gekliefd zou worden.’

Is het Mazatekenvolk een van de eerste volkeren die in de geschiedenis paddo's hebben gebruikt?

De Spanjaarden stonden geen andere geloofsovertuigingen dan het katholieke geloof toe, en verboden de paddo rituelen die volgens hen ‘primitief en onmenselijk’ waren. Ze zetten er zelfs de doodstraf op.Etnobotanicus Richard Evans Schultes en natuurkundige Plasius Paul Reko ontdekten in de jaren dertig dat de zogenaamde Veladas, Indiaanse paddenstoelen ceremonies met zowel Indiaanse als katholieke spirituele invloeden toen in enkele gebieden nog steeds werden gehouden. De Amerikaan R. Gordon Wasson strijkt echter met de eer om als eerste blanke in zo’n ritueel te participeren. Zijn zoektocht naar ‘het geheim van de paddo's’ brengt hem in 1955 naar het Oaxacagebied in Mexico, het gebied van het Mazatekenvolk.
drogen paddo

Chemische samenstelling in paddo's

De voornaamste actieve stoffen van de paddo's zijn psilocybine en psilocine. De verhouding van deze stoffen verschilt van soort tot soort. Het belangrijkste verschil is dat psilocine instabiel is en dat het afbreekt dan wanneer je de paddo's droogt, terwijl psilocybine veel langer kan blijven bestaan (er zijn eens een 115 jaar oude paddo's gevonden die het nog steeds bevatte). Alleen psilocine is psychoactief. Psilocybine wordt in de lever omgezet naar psilocine. De hallucinogene/visionaire effecten zijn ongeveer gelijk aan die van LSD; hoewel psilocybine 200 keer minder sterk is en bovendien een kortere duur heeft. Het effect kan 4 tot 6 uur aanhouden.

Wat is een mycelium van paddo's?

Mycelium is een ondergronds netwerk van cellen dat zich over de hele bak heeft uitgespreid. De vrucht van dit mycelium zijn de paddo's. In de natuur kan mycelium zeer grote netwerken vormen. Sterker nog, het netwerk van schimmel in de bodem van de Amerikaanse staat Oregon is het grootst bekende schimmelnetwerk ter wereld. Het strekt zich uit over een gebied van 8,9 vierkante kilometer (1750 voetbalvelden).

growkit all-in-one

Medische onderzoekers herontdekken Psilocybine uit paddo's

De medische toepassingen van psilocybine uit paddo's in hoge dosering zijn veelbelovend. Het zijn spannende tijden voor de wetenschappers die zich hiermee bezighouden. PTSD, angst voor de dood bij terminale patiënten en depressie zijn de onderzoeksvelden waar op dit moment zeer goede resultaten behaald worden.

Hoe kweek je psilocybine paddo's?

De Magische Psylocybine paddo's zijn Entheogene middelen die op een eenvoudige manier te kweken zijn. Met de 24High paddo kweekset van all-in-one kun je thuis je eigen, vertrouwde Magic paddo's kweken. Simpel en eenvoudig met deze All-In-One paddo growkits.