Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT HELPT BIJ ERECTIEPROBLEMEN?

WAT HELPT BIJ ERECTIEPROBLEMEN?

Erectieproblemen: vrijwel iedereen met een penis heeft hier ooit mee te maken. Vaak is zo’n storing eenmalig. Je bent bijvoorbeeld gespannen of iets te high. 1 op de 10 mensen met een penis heeft hier met regelmaat last van. De impact van geen stijve kunnen krijgen kan enorm zijn. Relaties komen bijvoorbeeld onder druk te staan. En het zelfvertrouwen van de persoon in kwestie kan een behoorlijke deuk oplopen. Soms kun je er niets aan doen, maar vaak is er wel een oorzaak aan te wijzen. Ook zijn er verschillende oplossingen beschikbaar. Van leefstijlverbetering tot kruiden en andere middelen: dit helpt potentieel bij erectieproblemen.

Wat veroorzaakt erectieproblemen?

Kun je geen stijve krijgen, dan zijn er verschillende mogelijke oorzaken aan te wijzen. Deze kun je onderscheiden in fysieke en mentale. Maar fysieke en mentale oorzaken beïnvloeden elkaar ook en kunnen ook simpelweg tegelijkertijd optreden. Nadat je een keer geen stijve kon krijgen, maak je je de volgende keer extra druk om je prestaties - en van die stress kun je als een selffulfilling prophecy wederom niet stijf worden.   

Lichamelijke oorzaken

Een penis wordt stijf doordat er meer bloed naartoe gaat. Bij erectieproblemen is dat mechanisme verstoord. Dit kan komen doordat de doorbloeding te slecht is. En dat kan weer veroorzaakt worden door allerlei zaken, zoals:

  • medicatie
  • een lage bloeddruk
  • beschadigde zenuwen
  • roken
  • diabetes

Erectieproblemen komen vooral voor naarmate men ouder wordt. Niet zo gek, want met het ouder worden nemen fysieke klachten toe en wordt de doorbloeding slechter. Het goede nieuws: je kunt met een gezonde leefstijl heel veel winst behalen op erectie-gebied. Niet roken is een eerste tip. Ook gewoonweg gezond leven doet wonderen. Dus: voldoende beweging, groenten, fruit en vezels eten en jezelf niet vol rommel stoppen.

Stress en mentale oorzaken

Stress is een niet te onderschatten oorzaak van erectieproblemen. Het kan in de eerste plaats ervoor zorgen dat je veel minder zin hebt in seks.

Kruiden en supplementen voor erectieproblemen

Er zijn verschillende kruiden en supplementen die kunnen helpen bij erectieproblemen. Dit zijn de bekendste:

Ginseng

Panax ginseng, ook wel bekend als Koreaanse ginseng, is een kruid dat al heel lang wordt gebruikt in de traditionele Oosterse geneeskunde. Het kan de bloedtoevoer naar de penis bevorderen, en dat is precies wat je nodig hebt natuurlijk. Je kunt ginseng puur nemen, maar ook gaan voor een specifieke potentie verbeterende blend waar het in verwerkt is. Zo vind je het terug in de capsules van Mr. Stiff Stay Hard Caps. Deze bevatten allerlei ingrediënten die jouw jongeheer een handje helpen.

Muira Puama

Ook Muira Puama wordt al eeuwen genuttigd. De bijnaam van deze plant is ‘potenty wood’; potentiehout. Het wordt medicinaal gebruikt om onder andere het libido te verhogen (van alle genders), maar specifiek om erecties te garanderen. Probeer het vooral zelf eens uit! Bijvoorbeeld met deze Muira Puama capsules van Indian Elements, die handig gedoseerd zijn.

Yohimbine

Yohimbe heeft vaatverwijdende eigenschappen, waardoor bloed makkelijker zijn weg naar de penis vindt. En zo kan het helpen bij het verbeteren van erectieproblemen door de bloedstroom naar de penis te verhogen.

Arginine

L-arginine is een aminozuur dat van nature in het lichaam voorkomt, en ook als supplement verkrijgbaar is. Het is in je lijf in staat om stikstofmonoxide te produceren. Deze stof kan de bloedvaten verwijden en zo de bloedstroom naar de penis verhogen. Je vindt arginine onder andere terug in Devils Candy Triple Sex, waar ook Muira Puama en het libidoverhogende maca in zitten.

Lustopwekkende middelen

Kun je vooral geen erectie krijgen, omdat het je ontbreekt aan zin? Of heb je het idee dat je gewoon even een drempel over moet? Lees dan vooral dit artikel over natuurlijke lustopwekkers. Hierin leggen we uit hoe je zonder medicijnen je sekslust een boost kunt geven.Andere tactieken voor een stijvere penis

Er zijn andere manieren om aan je erecties te werken. Een niet-schadelijke manier om meer bloed naar je penis te krijgen, is door een penispomp te gebruiken. Deze zet je op je penis en vervolgens creëer je er een vacuüm mee. Dit is nogal een quick fix; het werkt direct, maar biedt natuurlijk geen langetermijnoplossing.

Wat we je vooral willen aanraden, is het op zoek gaan naar de oorzaak van jouw erectieproblemen. Ga vooral even langs je huisarts om zaken te onderzoeken en uit te sluiten. En zeker niet onbelangrijk: werk aan een gezonde leefstijl! Niet roken, jezelf voldoende in het zweet werken, stress minimaliseren en genoeg slapen zijn belangrijk voor jouw hele lijf. Dus ook voor je penis.