Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

LUCIDE DROMEN MET DROOMKRUIDEN

LUCIDE DROMEN MET DROOMKRUIDEN

Wil je net als Superman vliegen door het universum op zoek naar Krypton? Alles is mogelijk met het gebruik van lucide droomkruiden. Met deze kruiden is het mogelijk bewust je dromen te sturen en te ervaren. Controle over krachten die in het dagelijks realiteit niet bestaan! Droomkruiden zijn natuurlijke middelen die je kunnen helpen met het opwekken van lucide dromen. Dit betekend, dat je bewust bent van het feit dat je aan het dromen bent en dat je in controle kunt zijn van alles wat er in de droom afspeelt. 

Droomkruiden gebruik je over het algemeen meestal ’s nachts, net voor het slapen gaan. In veel traditionele culturen zijn natuurlijke droomkruiden een belangrijk onderdeel, voornamelijk om te communiceren met geesten of hun voorouders. Zo gebruiken de Sjamanen het om te communiceren met geesten en Tibetaanse Boeddhisten voor hun eigen ‘’Droom-Yoga’’. Droomkruiden worden voornamelijk in Afrika, maar ook in (Zuid-)Amerika gebruikt bij tal van ceremonies. Verder zien we dat droomkruiden terecht steeds populairder worden in Westerse culturen.

Dromen zijn voor iedereen een bijzonder en belangrijk onderdeel van onze slaap. Tijdens dromen beleven wij onze leukste, spannendste, mooiste, grappigste, intenste of soms juist engste momenten van ons leven. Volgens vele onderzoeken helpen dromen je te verwerken wat je op een dag of in je verleden meegemaakt hebt. Uiteraard zorgen dromen er ook voor dat je hersenen actief blijven. Sommige mensen dromen echter niet zo vaak of niet zo spectaculair (meer). Wil je hier dus bij kunnen helpen om je dromen te verbeteren of zelfs te beïnvloeden, lees dan vooral verder in dit artikel over onze droomkruiden.

droomkruid

Wat zijn lucide dromen nou precies?

Lucide dromen, zijn dromen die je bewust meemaakt en hierdoor kunt sturen. Eigenlijk is een lucide droom dus niets meer dan een andere benaming voor een bewuste droom of, nog simpeler, een wakkere en zelf te sturen droom. Deze eeuwenoude en sterke droomkruiden zijn hier, in de Smartshop van 24High, verkrijgbaar en kunnen als hulpmiddel dienen voor het bereiken van lucide dromen. Over het algemeen kun je met deze kruiden volledig of deels controle krijgen over je dromen. Ondanks wat sommige culturen geloven, ga je natuurlijk met deze droomkruiden niet in contact komen met geesten of je voorvaderen, hoewel het er maar net aan ligt wat je droomt natuurlijk.

Hoe neem je droomkruiden precies in?

Dit is eigenlijk vrij simpel: veruit de meeste droomkruiden gebruik of meng je met (kruiden)thee, meestal vlak voor het slapen gaan. Het wordt aanbevolen ze op een lege maag te nemen en dus niet direct na het eten. Nu wil dit meestal het geval zijn, vlak voor het slapen gaan. Tegen de ietwat bittere smaak van de droomkruidenthee kun je eventueel honing of suiker gebruiken, om het geheel wat zoeter te maken. Maak je niet al te veel zorgen om de meeste droomkruiden: ze zijn simpel te bereiden en tot je te nemen. Uiteraard staat dit ook altijd op de verpakking van je droomkruid(en).

lucide dromen

Waar komen droomkruiden vandaan?

Het traditionele en spirituele gebruik van droomkruiden hebben we hierboven al benoemd en veruit de meeste culturen die deze droomkruiden gebruiken bevinden zich in Afrika. De meeste droomkruiden komen dus uit Afrika, maar er zijn ook droomkruiden afkomstig uit Zuid-Amerika en Azië. Ook belangrijk om te weten is dat veruit de meeste droomkruiden op dit moment in Nederland volledig legaal zijn. De droomkruiden die je bij ons koopt zijn dus veilig voor gebruik en zonder eventuele juridische gevolgen. Dit vinden wij ook meer dan terecht aangezien dit al eeuwenoude veilige natuurproducten zijn.

Waarom droomkruiden?

In je dromen heb je geen wetten of beperkingen, niets moet, niks is onmogelijk, alles kan of mag. Het is dit gevoel dat droomkruiden je helpen te bereiken en je dromen te sturen. Er opent zich een nieuwe dimensie, want in tegenstelling tot het "gewoon dromen’’ ben je nu beter dan ooit bewust van wat je ziet, meemaakt, (denkt) te ruiken, proeven, horen of zelfs te voelen.

out of body experience

Welke droomkruiden bieden we aan en wat doen ze?

Sommige droomkruiden kunnen worden gebruikt als een enorm effectief slaapmiddel waarbij je erg uitgerust wakker wordt de volgende morgen, zoals de African Dream Root (Silene Capensis). Deze fascinerende Afrikaanse droomwortel komt in de natuur voor in het oosten van Zuid-Afrika. De inheemse stam Xhosa gebruikt deze wonderbaarlijke wortel voornamelijk in rituelen om visuele voorspellende dromen op te wekken, in contact te komen met hun voorvaderen en vanwege zijn geneeskrachtige werking. De wortel wordt geprijsd vanwege zijn levendige lucide dromen. Totale controle over je dromen krijgen, is mogelijk met het gebruik van de Afrikaanse droomwortel (Silene Capensis).

Een ander droomkruid dat helpt bij het verbeteren van dromen en om de mentale helderheid te vergroten, is de Calea Zacatechichi uit Mexico. Met deze droomkruid krijg je erg levendige en heldere dromen. De Calea Zacatechichi uit Mexico werd lang geleden al door de Maya’s gebruikt. Diezelfde Maya’s noemde dit droomkruid ‘’het blad van de goden’’. Er is zelfs een extra sterk geconcentreerde variant van de Calea zacatechichi verkrijgbaar in onze webshop.

Het is eigenlijk niet makkelijk te zeggen welk droomkruid het geschiktst is voor je. Het is eigenlijk een kwestie van verschillende droomkruiden uitproberen. Hierdoor kun je zelf ervaren welk droomkruid het beste voor jou werkt. We wensen je veel succes in je keuze en in het lucide dromen.

Tot zover onze blog over lucide dromen, maar wees niet getreurd, we zijn gauw weer terug met nieuwe blogs over allerlei spannende en boeiende onderwerpen. Wil je ook je eigen dromen creëren, intensiveren of zelfs volledig kunnen besturen, kijk dan >hier< voor ons assortiment van droomkruiden.