Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

HET DERDE OOG OPENEN MET PADDO'S, YOPO, 5-MeO-DMT, LSA, MESCALINE?

Entheogeen betekent 'afkomstig van de God in onszelf'. En dat is nu ook precies waarmee je in contact kan komen met het gebruik van een Entheogene middel. Er zijn vele Entheogene middelen die door oude stammen en volken honderden tot duizenden jaren terug ontdekt zijn en tot op vandaag nog steeds gebruikt worden zoals paddo's. In oosterse geloven / spiritualiteit heet dat 'het derde oog openen', de wetenschap houdt het op beïnvloeding van de hypofyse.

Is de hypofyse het derde oog?

De hypofyse zit in de hersenen en produceert hormonen die invloed hebben op endocriene klieren / systeem. Deze hormonen beïnvloeden de emoties, zintuigen, reguleert het lichaamstemperatuur, stimuleert groei, assisteert bij het herstel van beschadigd weefsel en steunt het proces van het omzetten / vrijmaken van lichaamseigen energie. Het derde oog of hypofyse bevind zich in de hersenen ter hoogte van +/- 2 cm boven neus. Het derde oog kan geopend worden met Entheogene middelen!


derde oog

Activatie derde oog met psilocybine?

Bij activatie van het derde oog worden dus onder andere de zintuigen versterkt. Zeer uniek is dat de Jaguar in de amazone eens in de zoveel tijd bewust planten eet met deze psychoactieve middelen. Precies wat deze katachtige nodig heeft om te overleven in de amazone, sterkere zintuigen om een nog betere jager te zijn. Een geopende derde oog geeft het vermogen om bewust te zijn van je gedrag en als het nodig is in te grijpen en te veranderen. Het is mogelijk die bewustwording te ontwikkelen als het derde oog is geopend. Gebruikers melden na het gebruik helder te zijn, maar vooral een soort van geestelijk gereset te zijn. Dit kan komen omdat het derde oog is geopend. Ze spreken over dat sommigen problemen die eerst speelden, nu door verkregen andere inzichten dit kunnen verhelpen. Na zelf meerder keren Entheogene middelen te hebben gebruikt kan ik aangegeven dat dit ook bij mij het geval was. Een levenservaring die een hoop duidelijkheid gaf over wie ik ben en wat werkelijk belangrijk is in het leven.

Zijn Entheogene middelen zoals: Paddo's Psilocybine, LSA, 5-MeO-DMT natuurlijke geneesmiddelen?

Deze Unieke en Mystieke Entheogene substanties werden al duizenden jaren geleden gebruikt en zijn tot op vandaag de dag in ere gehouden door Rituelen, liederen en dans. Steeds meer resultaten van medische studies en universitaire testen tonen aan dat Entheogene middelen effectief werken tegen depressies, trauma's, verslavingen, ADHD, ADD, etc. Werkzame stoffen in medicijnen komen uit de natuur, is het dan raar te denken dat ook Entheogene middelen (puur natuurlijk niet synthetisch) die tot op vandaag de dag al meer dan duizenden jaren terug worden gebruikt, medische werkzame stoffen bevatten?!


paddo's

Is Religie ontstaan door het gebruik van Entheogene middelen?

De Grieks-Elysische mysteriescholen wonnen Entheogene substanties uit moederkoorn (waar men later LSD uit maakte) en Patanjali meldt in de Yoga-soetra dat 'magische' planten helpen bij het verkrijgen van siddhi's (bijzondere krachten) door het openen van derde oog. Sommige (omstreden) theologen, zoals professor J. Allegro, beweren zelfs dat Jezus hallucinogene paddo's gebruikte. In het Europa van nu spelen Entheogene middelen (psychoactieve middelen) nauwelijks een rol binnen religieuze bewegingen. De laatste keer dat een gevestigde kerkelijke beweging het nieuws haalde wegens het gebruik van Entheogene middelen, was in 1999, toen de politie twee leiders van de Santo Daimekerk in Amsterdam arresteerde. Ze schonken de hallucinogene drank Yage (dat het bij de Opiumwet verboden DMT bevat) aan hun volgelingen. Yage wordt gewonnen uit de Ayahuasca-liaan in het Amazonewoud en brengt gebruikers in een trance waarin zij goddelijke landschappen, kleuren maar ook duivels en monsters zien. De Santo Daime-beweging gelooft dat de angsten die de volgeling zo ervaart, hem helpen zuiver van geest te worden. De Santo Daime-beweging is overgewaaid uit Brazilië, waar het in de jaren twintig werd opgericht door indianen die de grote stad ontvluchtten en zich in de jungle terugtrokken. Ze combineerden het katholieke geloof met indiaanse en Afrikaanse gebruiken (zoals het drinken van Yage). Het Vaticaan heeft Santo Daime erkend, wat nogal wat stof deed opwaaien omdat het daarmee het gebruik van yage zou goedkeuren.

"In de kerk spreek je tot het goddelijke en met Entheogene middelen ervaar je het goddelijke in jezelf"

India en het openen van het derde oog

India De Shiva Shakti-religie kent een lange traditie van Entheogene middelen en het openen van het derde oog. Hasj, opium en de space-milkshake Bhang trokken in de jaren zestig vele westerlingen aan, die hun spiritueel geluk zochten. Goa, destijds een Portugese kolonie aan de Indiase westkust, werd een verzamelplek voor hippies, muzikanten en beeldend kunstenaars die in de staatswinkels zonder problemen hallucinogenen konden kopen. Het openen van het derde oog was hip in de 70-ties. Pas in de jaren tachtig maakte India een eind aan het vrijelijk drugsgebruik door toeristen. De autoriteiten staan het gebruik door religieuze leiders echter nog altijd oogluikend toe.

mescaline cactus

Zuid-Amerika en het openen van het derde oog door mescaline cactussen!

De midden- Amerikaanse Indiaanse stammen /bevolking winnen hun Entheogene stoffen vooral uit cactussen. De werkzaamste stof is mescaline. Het veroorzaakt visioenen waarin de indianen hun goden zien en met hen kunnen communiceren. De lophophora williamsii ('Peyote) is een cactus die door de nakomelingen van de Huicholstam in Mexico tot hallucinogene drank wordt verwerkt. In het Westen heet de peyote ook wel Devil's root, Dry Whiskey of Indian dope. De cactus trichocereus pachanoi (San Pedro) werd eeuwen geleden door de Spanjaarden meegenomen naar Europa, waar wetenschappers er enthousiast mee experimenteerden. Ze noemden de 'magische plant' San Pedro, ofwel Heilige Petrus, de sleutelbewaarder van de Christelijke hemelpoort. SAN PEDRO Lees je liever over spiritualiteit of wil je het echt ervaren en voelen dat is de vraag?