Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

LEUKE DINGEN DIE JE KUNT DOEN ALS JE GAAT TRIPPEN

LEUKE DINGEN DIE JE KUNT DOEN ALS JE GAAT TRIPPEN

Wanneer je gaat trippen op paddo’s, mescaline of hallucinerende kruiden, kun je gewoon achterover op de bank gaan hangen. Maar het is veel leuker om meer uit je trip te halen en op zoek te gaan naar iets leuks om te doen. Muziek luisteren, in de natuur zijn of iets creatiefs doen, krijgen een heel andere lading dan wanneer je niet high bent. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken, lees dan hieronder verder. In deze blog geven we je 5 leuke dingen om te doen als je gaat trippen.

Muziek luisteren of maken

Het is niet voor niets dat mensen op muziek festivals en dansfeesten graag drugs gebruiken. Muziek komt op een heel andere manier binnen als je aan het trippen bent. Behalve dat je muziek hoort (en je hoort opeens veel meer), kun je elke noot, alle stemmen en instrumenten, voelen en proeven. Geniet van muziek thuis, creëer een fijne sfeer met kussens, kaarsen en doe de gordijnen dicht. Ga lekker liggen en laat je meeslepen door de muziek. Je kunt gaan voor wat je kent, je eigen greatest hits. Maar misschien kun je ook voor songs van andere bekende artiesten gaan, die zelf geestverruimende middelen gebruikten. Denk aan the Beatles, Jimi Hendrix of Jefferson Airplane.

Behalve muziek luisteren, zou je ook heel goed zelf muziek kunnen maken of componeren, als je daar tenminste ervaring mee hebt. Je brein werkt heel anders als je onder de invloed bent. Maak daar gebruik van en kijk wat er allemaal uit jouw instrument kan komen, of dat nu een gitaar is, drums of een viool. Kun je muziek schrijven, dan kan je eigen creativiteit je verbazen. Vergeet niet je prachtige songs op te nemen of op te schrijven, anders zul je naderhand geen idee meer hebben wat je gedaan hebt.

Leuke dingen om te doen tijdens het trippen: spelletjes doen

Spelletjes doen klinkt misschien oubollig, maar kan onder invloed van geestverruimende middelen geweldig zijn. Met een bordspel als Monopolie, Kolonisten of een kaartspel zul je met je vrienden een gezellige avond hebben. Dat soort spellen zorgt zeker voor vele lachbuien. Ook videogames zijn een goede optie voor een super avond. Door je veranderde bewustzijn kun je nog sterker dan anders het idee krijgen dat je echt zelf in het spel zit. Dat kan nog best heftig zijn. Om te kunnen genieten van een trippy game avond is het wel belangrijk dat je trip niet te intens is. Anders zul je natuurlijk geen idee hebben wat je aan het doen bent en je niet kunnen concentreren. Met een milde trip die de sociale gevoelens versterkt, zul je een gezellige, vrolijke en grappige avond met je maten hebben.

De natuur in

Ook de natuur ingaan is een bijzondere ervaring als je aan het trippen bent. Wanneer je buiten in het bos bent of onder de onmetelijke sterrenhemel, ervaren veel mensen hoe verbonden ze met alles om hen heen zijn. Geestverruimende middelen doen je ineens zien hoe prachtig de natuur is. Je ervaart een diepe innerlijke rust en kunt liefde voelen voor alle levende wezens. Het kan een goed idee zijn om te gaan mediteren en misschien antwoord te krijgen op belangrijke vragen. In de natuur zijn terwijl je tript, is de manier om jezelf beter te leren kennen.

Wil jij trippen in de natuur, kies dan wel een plek waar niet zoveel mensen komen, zodat je je helemaal kunt overgeven aan de ervaring. Zorg dat je goed voorbereid bent: neem water mee, genoeg warme kleding, een deken om op te zitten of liggen. En misschien wil er een vriend of vriendin met je mee, zodat je zeker weet dat je veilig bent. Buiten trippen in de natuur is prachtig om te doen, maar is niet zo’n goed idee als je voor het eerst geestverruimende middelen gebruikt. Het is belangrijk dat je dan kiest voor een bekende en veilige omgeving.

Televisie/films kijken

Een van de dingen die leuk zijn om te doen tijdens het trippen is het kijken van films of series op televisie. Dat kan ongelooflijk mooie ervaringen opleveren. Kleuren zijn intenser, beelden komen tot leven en kunnen als het ware uit je televisie komen stromen. Geluiden zijn rijker en dieper en van alles wat je ziet en hoort, lijkt het alsof je het zelf meemaakt. Nog suggesties nodig om te weten wat je zou moeten kijken? Denk aan documentaires over de natuur of de ruimte (Cosmos: A Spacetime Odyssey), grappige trippy tekenfilms als Alice in Wonderland of de psychedelische thriller Enter the Void.

Ontdek je creatieve kant

Of je nu altijd al graag creatief bezig bent of niet, psychedelische middelen kunnen een positief effect hebben op je creativiteit. Wanneer je tript, opent zich een heel nieuwe wereld aan inzichten, mogelijkheden en inspiratie. Maak hier gebruik van door prachtige trippy kunstwerken te maken. Van simpelweg met stiften of potloden op papier tekenen, tot boetseren, schilderen of gedichten schrijven. Laat je lekker gaan en volg wat je hypercreatieve brein nu wil doen.

Niet alleen is het geweldig om te zien wat je trip op deze manier oplevert, maar het kan ook helpen om bepaalde zaken te verwerken of los te laten. Houd niet vast aan het idee dat je kunst mooi moet zijn. Ga lekker op in de ervaring en geniet van wat je aan het doen bent. Ontdekt de kunstenaar in jezelf en speel met verf, papier, woorden, klei of waar je maar zin in hebt.

Zoals je ziet kan trippen meer zijn dan alleen trippen. Hopelijk heb je hiermee wat ideeën gekregen waarmee je iets kunt doen. Zorg wel altijd dat je veilig bent, of je nu thuis of ergens anders gaat trippen. Een tripsitter kan hierbij helpen en het is eveneens een goed idee om een trip stopper bij je te hebben. Als dat allemaal in orde is, geniet dan vooral volop van de ervaring.