Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

All In One Growkits


 

Hoe zet je een All-In-One Psilocybe psilocybe paddo growkit op?

De All-In-One psilocybe paddo growkit, die je bij ons kan kopen, zijn net als de andere eenvoudig op te zetten en te cultiveren. Er zitten wel stappen bij die afwijken van bijvoorbeeld die van de Mondo growkit. Bij de All-In-One growkits begin je zoals altijd met het goed wassen van je handen tot aan je ellebogen. Haal de deksel van de All-In-One growkit eraf en prik met een schone vork meerdere gaten verspreid over het substraat. Vul de growkit met water (20ºC) tot de rand en laat deze 1 uur weken. Giet vervolgens het water voorzichtig eruit, max. 10 seconden. Giet, afhankelijk van de inhoud van de growkit (250,1200,2100cc), een 1/2 liter (1200&2100cc) water in de growbag/kweekzak. Sluit de kweekzak met een paperclip af door de opening 2x dubbel te vouwen. Nu is het wachten todat de eerst psilocybe paddohoedjes beginnen te verschijnen. Bij de eerste aanzicht van de pre-pins adviseren we om de growkit dagelijks te open en de binnenkant van de growkit te bevochtigen met een plantenspuit. Open vanaf nu elke dag de paddo kweekzak zodat je paddo's kunt voorzien van nieuw zuurstof. Bevochtig niet de growkit of de paddo's zelf!

Wat maakt de All-In-One psilocybe paddo's magisch?

In magische paddo's of truffels zit de stof psilocybine die in het lichaam wordt afgebroken tot psilocine. Psilocine is de daadwerkelijke psychedelische stof die een interactie aangaat met het brein. Dit is de stof waarvan je kan gaan trippen, hallucineren en of spiritueel van ontwaakt. Eenmaal afgebroken tot de stof psilocine zal deze door de bloedstroom aankomen bij de hersenen. De stof serotonine(hormoon) is verantwoordelijk voor onze stemming, gevoelens van welzijn en geluk. De serotonine receptoren zien geen verschil tussen de psilocine en de serotonine cel. Hierdoor kan de psilocine zich binden aan de serotonine receptor en manifesteren tot een krachtige Entheogeen met psychedelische effecten.

All-In-One McSmart doorontwikkelde hoge kwaliteits growkits

McSmart is een groothandelaar in smart en headshop producten die 21 jaar geleden begonnen met het cultiveren en verkopen van magische psilocybe truffels, growkits en medicinale paddenstoelen extracen. Nu vandaag de dag met een assortiment van 2500 smart- en headshop artikelen is McSmart een grote speler op het gebied van smartdrugs en headshop producten. Twee decenia lang kennis opdoen van het kweken en cultiveren en deze doorontwikkelen tot hedendaagse perfect uitgebalanceerde growkit. Deze doorgewinterde psychonauten hebben het voor elkaar gekregen om een growkit op de markt te brengen met een opkomst ratio van 95%, mits natuurlijk de set-up regels gehandhaafd worden. Deze growkits hebben een krachtige mycelium en zijn in staat sterke psilocybe paddo's te laten opkomen. Het klantenservice team is proffesioneel en hebben altijd antwoorden op de moeilijkste vragen. Wederom een gerespecteerd bedrijf met uitmuntende kwaliteit All-In-One growkits.

 

Is het mogelijk om meerdere keren te kunnen oogsten met een psilocybe All-In-One Growkit?

Het is eigenlijk vanzelfsprekend dat je meerdere oogsten uit één All-In-One paddo growkit kunt halen. De psychonauten, zeer ervaren paddo gebruikers, spreken over het behalen van maximaal 4 oogsten. Nu is dit niet realistisch voor een eerste kennismaking met het cultiveren van psilocybe magische paddo's. Niet ervaren cultivators zullen sowieso 2 keer makkelijk kunnen oogsten. Belangrijk is tijdens de oogst dat het proces van het verwijderen van de psilocybe paddo's goed wordt uitgevoerd. Het verwijderen van de magische paddo's dienen in een roterende beweging met een zachte trekkracht gedaan te worden. Probeer zo goed als alle paddo materiaal uit het mycelium te trekken. Hierdoor zul je ruimte maken voor de volgende flush. Hoe meer ruimte des te groter de volgende oogst. Maak altijd gebruik van de juiste kweekspullen om maximale oogst te behalen.Wat is de opbrengst oogst van een psilocybe paddo All-In-One Growkit?

In ons assortiment bieden wij de All-In-One growkits van McSmart aan in drie verschillende maten. De 250, 1200 en 2100cc hebben door de verschillende grote van inhoud verschillende hoeveelheden oogstresultaten. De 250cc is een growkit die makkelijk 100 gram aan verse psilocybine paddo's kan laten opkomen. De 1200cc zit tussen de 400 a 500 gram verse paddo oogst en de 2100 rond de 700 a 900 gram. Uiteraard is deze indicatie van kracht bij een perfect uitgevoerd kweekproces. Licht speelt ook een rol met het kweken van psilocybine paddenstoelen. 

Verschillende psilocybe paddo All-In-One growkits voor elk gebruikers niveau

Wees geen held op sokken en kies geen sterke psilocybe paddosoort als je niet eerder in contact bent gekomen met magische paddo's. Psilocybine is een krachtige stof die instaat is bij grote hoeveelheden bewustzijnsveranderingen door te voeren. Heldere inzichten, visioenen, hallucinaties en een sterk gevoel van euforie zijn allemaal effecten waar psilocybine zich tot kan manifesteren. Als je niet bereid bent tot het los laten van totale controle blijf dan weg van de sterke paddosoort. Er zijn genoeg All-In-One paddo kweek sets met verschillende sterktes voor beginners (All-In-One GrowKit Mexican) tot experts (All-In-One GrowKit McKennaii) en er tussen in (All-In-One GrowKit Ecuadorian).

All-In-One growkits voor de beginnende psilocybine paddo gebruikers:

  • All-In-One GrowKit Thai
  • All-In-One GrowKit B+

All-In-One growkits voor de gemiddelde psilocybine paddo gebruikers:

  • All-In-One GrowKit Colombian
  • All-In-One GrowKit Cambodian

All-In-One growkits voor de ervaren psilocybine paddo gebruikers:

  • All-In-One GrowKit Golden Teacher
  • All-In-One GrowKit Mazatapec

Freshmushrooms psilocybe paddo growkit, een simpele manier van paddo kweken

Naast de formidabele All-In-One growkits bieden we ook growkits van de merken Freshmushrooms en Mondo aan. Freshmushrooms bied een groots assortiment paddo gowkits aan met verschillende sterkten. Deze paddo growkits zijn het makkelijkst te kweken omdat deze 100% mycelium bevatten. Dit betekent dat voor de 1e oogst geen water of andere ingewikkelde stappen hoeven worden gezet bij het opzetten van de growkit.  Dit zijn als het ware Plug and Play growkits, ben je vergevorderd in het kweken van psilocybine paddenstoelen dan zijn paddo sporen misschien wel geschikt voor jou!
Zijn de Mondo psilocybe paddo Growkits eenvoudig te kweken?

De Mondo lijkt met zijn opzet instruxcties erg op de All-In-One paddo growkit. De oogsten van deze twee growkits zijn vaker wat groter als die van FreshMushrooms. Er vergt tevens wel iets meer moeite met het opzetten en van de Mondo growkit. Maar al en al valt het reuze mee. Mondo zijn specialisten op het gebied van paddo sporen en cultivatie. De instructies zijn te vergelijken met die van de All-In-One growkits. Je plaats water in de growkit en laat deze weken. Hierna giet je het water uit de growkit en plaats je 150ml water in de growbag. Plaats hierna de growkit in de growbag, sluit deze af en het wachten begint op de eerste pre-pins.

Mystic Fungi een andere manier van paddo's kweken

Ontdek de eenvoud van het kweken van Jack Frost paddo's met de Mystic Fungi growkits. Met alleen een growbag is het kweken van deze psychedelische paddenstoelen nog nooit zo eenvoudig geweest. Begin vandaag nog aan je eigen kweekavontuur en geniet binnenkort van je eigen oogst van deze unieke en krachtige paddo's.

Wat krijg je geleverd als je de All-In-One psilocybe paddo Growkit koopt?

De naam zegt het al "All-In-One". Deze growkit bevat alle benodigdheden om prachtige psilocybe paddo's te kweken. Deze kit is voorzien van een kweekbak van 250, 1200 of 2100cc een kweekzak/growbag en een paperclip. Water uit de kraan kan gebruikt worden om de growkit en de kweekzak te vullen. Wij adviseren, mocht u niet in Nederland wonen, om in plaats van kraanwater mineraal water te gebruiken. Je gaat immers zelf de paddo's opeten dus gebruik van schoon water is een pré.

Kan je ook microdoseren met psilocybine magische paddo's of truffels?

Uiteraard kan je psilocybe paddo's drogen en afwegen capsuleren voor een microdosis. Microdoseren met begint een waren trend te worden in deze tijd vol stress en maatschappelijke druk. We bieden bovendien ook micorodosering verse truffels aan. De dosissen zijn voor afgewogen en zijn meteen te consumeren uit de verpakking!

Het bewaren van je All-In-One McSmart, Mondo, Mystic Fungi en FreshMushrooms paddo growkits

De paddo growkits kunnen bij ontvangst zeker nog 1 tot 2 maanden bewaard worden in de koelkast. Toch raden wij dit af en adviseren we om meteen bij binnenkomst de growkit op te zetten. Er blijkt vaak dat als de growkit wordt bewaard deze geplaatst wordt in de koelkast zonder deze eerst schoon te maken. Bacteriën zijn op het oog niet te zien en kunnen dus ook ongezien de growkit besmetten. Het zou namelijk erg zonde zijn dat je de growkit moet weggooien vanwege een infectie. Het is daarom een pre, als je de paddo growkit wil bewaren, deze in een schone koelkast te plaatsen met een temperatuur tussen de 6 a 8 graden Celsius. 

Magische psilocybe paddo's kopen bij 24High.nl

Bij 24High Mushroomshop koop je op eenvoudige wijze een psilocybe paddo growkit of truffels. We hebben een groots assortiment aan paddo growkits of truffels van verschillende sterktes. Weet je niet zeker welke psilocybe paddo soort of sterkte het best bij je past. Neem dan aub contact met ons op (Info@24High.nl) We zullen samen tot de juiste keuzen komen om je te verzekeren van een geweldige ervaring. Paddo growkits koop je bij 24High Mushroomshop!