Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WISE ROOTZ: HET NIEUWE MICRODOSEREN MET TRUFFELS, CACAO EN MEDICINALE PADDENSTOELEN

WISE ROOTZ: HET NIEUWE MICRODOSEREN MET TRUFFELS, CACAO EN MEDICINALE PADDENSTOELEN

Ken je Wise Rootz al, een nieuwe manier van microdoseren met truffels, cacao en medicinale paddenstoelen? Het combineren van psilocybine met andere breinstimulerende natuurlijke stoffen wordt steeds populairder. En met een reden: deze stoffen zijn afzonderlijk al effectief om je hersenen, stemming en prestaties een boost te geven. Combineer je ze met elkaar, dan zullen ze elkaar versterken en aanvullen. Lees hier alles over de combo van psilocybine met cacao en paddenstoelen zoals Cordyceps. Wat kan deze zogenaamde microdosing stack betekenen voor jou?

Het nut van microdosing stacking




Microdosing stacking is het combineren van verschillende stimulerende (natuurlijke) middelen in kleine hoeveelheden. Bijna altijd bestaat de basis uit een bron van psilocybine: magische truffels of paddo’s. Waar je met een portie van 1+ gram gedroogde paddo’s of 10+ gram truffels een trip zult krijgen, zijn de effecten met 5-10% van deze dosis heel anders. Over het algemeen ervaren gebruikers met zo’n microdose een boost in stemming, creativiteit, energie en flow. De effecten kunnen voor iedereen anders zijn en variëren van subtiel tot haast life-changing.

Maar naast truffels en paddo’s zijn er meer stofjes die je hersenen kunnen stimuleren. Zo zijn steeds meer mensen bekend met medicinale paddenstoelen, zoals Reishi en Cordyceps paddenstoelen. Waar deze in Azië al eeuwen gebruikt worden in de traditionele geneeskunde, zijn we hier in het westen pas recent overtuigd geraakt van de geneeskracht van deze mini-paddenstoeltjes. Ook Lion’s Mane is een paddenstoel met medicinale effecten. Beide paddenstoelen zitten vol anti-oxidanten en zijn effectief bij vele aandoeningen. Daarnaast hebben ze een algeheel positief effect op je fysieke én mentale gezondheid. Zo kunnen ze stress en vermoeidheid tegengaan.

Een bekende microdosing stack is die van schimmelkenner Paul Stamets. In deze stack vind je naast psilocybine de vitamine B3 en Lion’s Mane. De Wise Rootz microdosing stack is een andere bekende combinatie van stimulerende stofjes. Deze gebruikt als basis psilocybine met cacao.

Wat zit er in de Wise Rootz microdosing stack?

De microdosing stack van Wise Rootz bestaat uit truffels met cacao, eventueel aangevuld met andere bewezen effectieve ingrediënten. Pure cacao bevat tal van stofjes die je gezondheid een boost geven en de bloedtoevoer stimuleren. Uniek aan de Wise Rootz microdosing boxen is dat ze geleverd worden met een app. Met de Wise Rootz app volg je eenvoudigweg jouw microdosing protocol en houd je jouw voortgang bij. Handig, want op deze manier kun je bepalen wat het microdoseren voor jou doet - zonder daar teveel moeite voor te hoeven doen. Elke optie uit de Wise Rootz lijn bestaat uit een maandhoeveelheid in gelijkmatig gedoseerde porties. Zo hoef je zelf niet je doseringen af te wegen. Je neemt simpelweg 12 keer per maand de voorgedoseerde portie volgens jouw protocol en klaar ben je.

Welke Wise Rootz microdosing box past bij jou?



Bij 24high kun je kiezen uit drie verschillende stacks, elk met zo zijn eigen voordelen. Welke Wise Rootz box voor jou ideaal is, hangt af van jouw persoonlijke behoeften. 

Wise Rootz: Signature Synergy: de basis voor lichaam en geest

Met de Wise Rootz: Signature Synergy box leg je een uitstekende basis voor een optimale werking van lijf en geest. In deze box vind je 12 microdosingporties psilocybine plus 12 doseringen ruwe cacao. Gebruik deze box vooral als startpunt. Volg bijvoorbeeld eerst dit protocol van twee stofjes voor een maand om te zien wat het doet, en vul het desgewenst aan met andere stimulerende opties. Of stap over naar een van de andere Wise Rootz boxen. 

Optimale concentratie met Wise Rootz: Full Focus

Wise Rootz: Full Focus bestaat uit 12 porties psilocybine in microdosing-hoeveelheden, pure cacao, Lion’s Mane en Ginkgo Biloba. Ginkgo Biloba stimuleert je concentratie en geheugen, onder andere doordat het de bloedtoevoer stimuleert. Het wordt zelfs gebruikt als therapeutisch middel bij dementie. Ook heeft het positieve resultaten laten zien bij tinnitus en beroertes, en gaat het veroudering tegen.

De Wise Rootz: Full Focus microdosing box is specifiek bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een heldere geest en laser focus. Of je nu hard aan de studie bent, je carrière een boost wil geven of je hersenen op een andere manier optimaal wilt inzetten, deze box kan je helpen je breinfunctie te stimuleren.

Verbeter je fysiek met Wise Rootz: Peak Performance

Last but not least is er Wise Rootz: Peak Performance. Naast de basis van cacao en psilocybine uit truffels vind je in deze stack de eerder genoemde Cordyceps-paddenstoelen en MCT-olie. Het doel van deze box is je lijf een opkikker te geven. De MCT-olie is vooral populair als energie-stimulerende aanvulling van het ketodieet dat zeer laag is in koolhydraten. Maar ook bij Alzheimer’s blijkt het de cognitie te verbeteren of stabiliseren. Wil je vooral je fysieke prestaties stimuleren, je gezonder voelen en meer energie hebben? Probeer dan dit protocol met deze maandbox. Houd ook zeker je ervaringen bij in de Wise Rootz app om te zien in hoeverre jij opknapt van dit microdosingprotocol.