Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

PSYCHEDELIC CHEMSEX: HEEFT SEKS HEBBEN OP PSYCHEDELICA VOORDELEN?

PSYCHEDELIC CHEMSEX: HEEFT SEKS HEBBEN OP PSYCHEDELICA VOORDELEN?

Vrijwel iedereen die ooit seks of drugs heeft gehad, zal deze twee een keer hebben gecombineerd. Officieel heb je op zo’n moment chem sex: seks onder invloed van middelen. Dit zijn in de chemsex scene meestal zware verdovende en stimulerende middelen die in drugslabs worden gemaakt. Zo kan men urenlang doorgaan; lekker alle remmen los, al dan niet met een bups wildvreemden. Maar je kunt ook chemsex hebben onder invloed van psychedelica, knus met z’n tweetjes. Klinkt dat je iets aanlokkelijker in de oren? Lees dan snel verder. Hieronder duiken we even in de wereld van psychedelic ‘party en play’: seks onder invloed van psychedelica.

Wat is chemsex?

Chemsex is het hebben van seks onder invloed van drugs. Hierbij worden allerlei middelen gebruikt: van oppeppers tot downers. Energiegevende middelen zoals speed, meth en research chemicals hebben natuurlijk als bijwerking dat je er niet bepaald van gaat slapen. Veel gebruikers krijgen extra ‘zin’ van uppers, dus je zou ze kunnen zien als libidoverhogers. Je ziet vaak dat bij chemsex oppeppende middelen worden gecombineerd met downers, zoals GHB, alcohol en ketamine. Maar ook erectiemiddelen, poppers en psychedelica kunnen in de mix worden gegooid.

Waarom hebben mensen chemsex?

De combinatie van seks en drugs zou elkaar versterken en zo leiden tot urenlange intense sekssessies. Nog een reden: je verliest je remmingen onder invloed van drugs zoals GHB en MDMA. En dat spreekt veel mensen aan. Helaas zijn veel mensen zich in de slaapkamer overbewust van hun lichaam en prestaties, wat je terughoudend kan maken. Niet iedereen durft zijn behoeftes uit te spreken of nieuwe dingen uit te proberen. Tot er een berg drugs aan te pas komt… Ook kunnen middelen (vooral) mannen helpen het langer uit te houden in bed, doordat ze meer uithoudingsvermogen hebben of het orgasme wordt uitgesteld. Daardoor zie je chemsex dan ook vrij vaak terug in de mannelijke gay scene.




Psychedelic chemsex: welke voordelen kan psychedelica hebben voor je seksleven?

Met chemsex wordt vooral gedoeld op seks onder invloed van harddrugs. Maar je kunt ook voor het minder ruige werk gaan en bewust seks hebben onder invloed van psychedelica. Seksen onder invloed van psychedelica kan een aantal voordelen hebben, als je het op de juiste manier aanpakt:

Geen risico op lichamelijke verslaving

Psychedelica zijn namelijk niet verslavend, in tegenstelling tot harddrugs. Lichamelijke afhankelijkheid is dus geen risico. Daardoor zal de kans heel klein zijn dat je geen seks meer kunt hebben zonder onder invloed te zijn van paddo’s, truffels of iets anders.

Aan de slag met een intentie

Zeker wanneer je aan een psychedelische sekssessie begint met een heldere en constructieve intentie en er geen gewoonte van maakt. Stel bijvoorbeeld als intentie dat je je meer verbonden wilt voelen met je partner en meer intimiteit wil ervaren. De kans is groot dat je hier ook in het dagelijks leven mee aan de slag zal gaan.

Stel je open voor iets nieuws

En net als bij een ‘gewone’ seksloze trip, zal psychedelica je kunnen helpen met het jezelf openstellen voor nieuwe ervaringen en het uitspreken van jouw wensen en zieleroerselen. Dit is iets anders dan het ontremmende en grenzeloze karakter van chemsex onder invloed van harddrugs.

Welke psychedelica zijn geschikt voor chemsex?

Vooral paddo’s, truffels en LSD worden gebruikt voor psychedelische chemsex. Wel in kleinere doseringen dan een gewone trip, doorgaans. Je wilt natuurlijk nog wel lichaamsdelen kunnen herkennen… Maar je kunt ook andere tripmiddelen gebruiken tijdens je sexy time, zoals psychedelische kruiden en zaden en natuurlijke afrodisiaca.




Wat zijn de nadelen en risico's van chemsex onder invloed van harddrugs en psychedelica?

Er kleven wel wat risico’s aan seks onder invloed, daarom is het handig om je van te voren goed in te lezen. Google je op chemsex, dan zie je pagina’s van Jellinek en GGD’s. Hier bieden ze handige voorlichting en heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om naar het chemsexspreekuur te komen. De gevaren waar deze instanties op wijzen zijn: verslaving, depressie, uitputting van je lijf en soa’s en andere infecties. De kans dat je in al je opwinding condooms achterwege laat, is namelijk veel groter doordat je onder invloed bent. Ook kan het lastiger worden om nog nuchter van seks, intimiteit en relaties te genieten. Bovendien zijn niet alle soorten drugs en drank goed met elkaar te combineren.

En wat chemseks onder invloed van psychedelica betreft: weet dat de effecten van psychedelica op de beleving van seksualiteit erg kunnen variëren van persoon tot persoon. De één moet niet aan seks denken, de ander ervaart juist een sterke behoefte aan intimiteit en verbinding. Let dus goed op je bedpartner en vraag gericht naar diegenes behoeftes op dat moment, zodat het een positieve ervaring wordt.