Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WELKE PADDO SOORTEN ZIJN GESCHIKT VOOR EEN EERSTE KENNISMAKING?

WELKE PADDO SOORTEN ZIJN GESCHIKT VOOR EEN EERSTE KENNISMAKING?

Superleuk dat je kennis wil gaan maken met paddo’s! Zoals je misschien al op onze website hebt gezien, hebben we superveel verschillende soorten paddo’s. Daarom speciaal voor jou in dit blog ons advies voor een eerste kennismaking!

Je eerste kennismaking

Belangrijk is dat je zelf goed inleest en informeert over de effecten / risico’s van paddo’s. Ga nog eens goed na of het echt iets voor jou is voordat je paddo’s inneemt. Besloten? Lees dan ons blog met tips voor trippen als beginner en you are ready to go!

Verschillende sterktes paddo’s

De sterkte van paddo’s worden gemeten aan de hand van het cijfer 1 tot en met 5. De effecten zijn te meten van 1(mild) t/m 5 (zeer krachtig). Elke psilocybine paddosoort bevat unieke effecten. De ene soort staat bekend om krachtige visualisaties waar de andere soort zich onderscheidt met filosofische en creatieve inzichten.

Als je voor de eerste keer paddo’s gebruikt zijn milde visuals en body energie, gepaard met filosofische gesprekken en inzichten erg fijn. Deze milde paddo’s worden gemiddeld gemeten met het cijfer 2. Hieronder hebben we onze beste growkits op een rijtje gezet om jouw als beginner de ultieme trip te geven!

The Mexican Growkit

De Mexican growkit is misschien wel de populairste paddo van dit moment en heel geschikt als je voor het eerst gaat trippen op paddo's. Een Mexicaanse paddo trip wordt meestal als euforisch ervaren. Een vrij gevoel waarbij kleuren intenser worden waargenomen en lichte hallucinaties kunnen optreden. Een ontspannen paddo trip kan je nieuwe inzichten geven in jezelf of anderen.

De Cambodian Growkit

De Cambodian is de perfecte paddosoort voor de beginnende psilocybine gebruiker. De Cambodian paddo's zijn voor het eerst ontdekt in de regio van de Angkor. Dit is een tempel complex in Cambodja. Deze Cambodian paddo growkit is mystiek en magie in doosje!

De Thai Growkit

Voor iedereen die weleens in Thailand is geweest, weet hoe magisch het daar is. Deze paddo geeft haar naam eer aan, want deze Thaise paddo’s zijn net zo magisch! Met de Thai paddo kweekset kan je zelf de magische Thaise sfeer van de full moon party’s in huis halen. Deze paddo is zeer geschikt voor het bezoeken van feestjes en festivals. Je wordt er namelijk erg sociaal, vrolijk en energiek van op een ontspannen manier.

De PES Hawaii Growkit

De Hawaii PES zijn grote paddo's met grote koperkleurige hoeden. Deze wonderbaarlijke psilcybe paddo's komen van oorsprong niet uit Hawaï, maar zijn daar wel ontwikkeld.

Er zijn namelijk 2 verschillende Hawaiian paddo's. De PES Hawaii is niet de bekende en krachtige Hawaiians (Copelandia Cyanescens). De PES Hawaii is een magische psilocybe cubensis soort en verschild qua effecten van de paddo strain Hawaiians (Copelandia Cyanescens) en is minder sterk.

De PES Hawaii is erg geschikt voor een nieuwsgierige gebruiker die al een keer eerder psilocybine psychedelica heeft geprobeerd of het voor de eerste keer wilt proberen. Deze psilocybe paddo strain is net iets boven gemiddelde sterkte. De effecten van deze schitterende en krachtige paddo zijn: sterke visuals, toename in creatieve denkwijzen, gemiddelde body energie en filosofisch inzicht.

Let op: deze is dus ietsje sterker dan de Thai, Mexican en de Cambodian paddo.

De hoeveelheid of dosis is heel erg belangrijk!

Nu je de juiste paddo gekozen hebt, is het tijd om de hoeveelheid te bepalen. Dit is extreem belangrijk en kan je trip maken of breken. Nu paddo’s niet langer in vers of gedroogd smartshops worden verkocht worden, kunnen paddo’s alleen nog geconsumeerd nadat ze thuis gekweekt zijn. Hiervoor koop je een eenvoudige paddo growkit in onze mushroomshop.

Zorg er daarom voor dat je altijd de paddo’s goed afweegt met een weegschaal voordat je ze gaat gebruiken. Hou er hierbij ook rekening mee dat er een wezenlijk verschil is tussen verse paddo’s en gedroogde paddo’s.

Hoewel het niveau van psychoactieve stoffen gelijk is, wordt er tijdens het drogen van de paddo’s een groot deel van het gewicht verloren. De reden hiervoor is dat verse paddo’s voor een groot deel uit vocht bestaan. Tijdens het drogingsproces verliezen ze enorm veel vocht en daarmee gewicht.

Sommige paddo’s verliezen 90% van hun gewicht tijdens het drogen. Daarom moet je ook veel minder gedroogde paddo’s tot je nemen in vergelijking met verse paddo’s.

Beginnende gebruikers van paddo’s adviseren we dan ook om niet meer dan maximaal 1 gram gedroogde paddo’s te gebruiken tijdens een eerste trip. Voor verse paddo’s is dat 10 gram. Dit is een milde trip en laat je op een prettige manier kennis maken met psychoactieve stoffen.

Wat kan je verwachten?

Ik wil graag afsluiten met wat je kan verwachten tijdens een paddotrip. Als je weet wat je kan verwachten dan kan je daar ook beter mee omgaan tijdens je eerst dimensionale reis. Dat gezegd hebbende is de uitwerking bij iedereen en bij elke trip anders.

Maar waar je aan moet denken is het versterken van je zintuigen. Je kan aanraking anders ervaren, kleuren helderder zien en geluiden niet alleen horen, maar ook voelen. Daarnaast kan de wereld om je heen vervormen en kan je bepaalde vormen tot leven zien komen.

Een euforisch gevoel, gelukzaligheid en lachkicks zijn heel normaal tijdens een paddotrip. Hallucinaties en visuele trips komen ook regelmatig voor. Daarnaast kan je ook helemaal in jezelf gekeerd raken. Niet op een vervelende manier, maar echt een gesprek met jezelf aan gaan om de wereld door andere ogen te bekijken.