Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

DOE HET ZELF! KWEEK JE EIGEN PSYCHEDELICA, VAN TRUFFELS TOT PADDO’S, CACTI EN MEER

DOE HET ZELF! KWEEK JE EIGEN PSYCHEDELICA, VAN TRUFFELS TOT PADDO’S, CACTI EN MEER

In onze shop vind je niet alleen kant-en-klare producten voor psychedelische ervaringen, maar ook kweekkits en zaden. Hiermee kun je zelf je psychedelica kweken. Helemaal legaal! Het geeft een trip toch net iets extra’s als je weet dat je spacet op je eigen gekweekte middelen. Daarom vind je hier een compleet overzicht van tripmiddelen die je thuis kunt kweken. Wat wordt jouw volgende project?

Paddo’s kweken: super easy

Populair in onze shop: paddo grow kits. Logisch, gezien de veranderde wetgeving omtrent paddo’s. Nog niet heel lang geleden kon je ze gewoon in de smartshop kopen, net als je tegenwoordig hier je truffels haalt. Helaas is verkoop van magische paddenstoelen nu verboden. Maar zelf kweken, dat mag wel van Vadertje Staat.

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we allerlei soorten kweekkits in ons assortiment. Er zijn verschillende soorten paddo's die je kunt kweken, dus kies eentje uit die het beste bij jou past. Met de tips in deze blog: Een complete gids om zelf paddo’s te kweken zorg je voor een succesvolle kweek paddo’s, gewoon zelf thuis.

Niet-psychedelische paddenstoelen kweken

Denk ook eens aan het kweken van je medicinale paddenstoelen. Zwammen zoals Reishi en Lion’s Mane hebben een breed scala aan gezondheidsvoordelen, maar ze vers kopen is ondoenlijk. Zelf deze paddenstoelen kweken kan wel heel gemakkelijk! Ga bijvoorbeeld aan de slag met onze Lion’s Mane growkit. Ook vind je tussen onze sporen-spuiten sporen van allerlei soorten paddenstoelen, van trippy paddo’s tot cordyceps.

lion's mane mushroom

Truffels zelf kweken in plaats van kopen

Voor de een een leuke uitdaging, voor de ander onnodig extra werk: zelf truffels kweken, hoe je dit doet, lees je hier: Hoe kweek ik truffels met een truffel growkit? Truffels zijn volop in onze shop verkrijgbaar, dus zelf deze knolletjes kweken is niet nodig om er legaal aan te komen. Maar het kan natuurlijk wel een enerverend project zijn! Wat het kweken van magic truffles betreft, heb je twee opties: een growkit gebruiken, of een groeisubstraat creëren. Dat laatste vergt meer tijd en meer precisie. Steriel werken is hierbij bijvoorbeeld essentieel. Dat is bij een growkit natuurlijk niet anders, maar zo’n kit maakt het je wel een stuk gemakkelijker.

Psychedelische cactussen

Cacti, zoals de San Pedro of Peyote cactus, bevatten de psychoactieve stof mescaline en die vallen dus onder de psychedelica. Hier kun je geweldige trips op beleven. Het kweken van psychedelische cacti vereist nogal wat geduld, want ze nemen hun tijd om te groeien. Je kunt ervoor kiezen om helemaal vanaf 0 te beginnen met onze cactuszaadjes van mescaline cactussen zoals bijvoorbeeld: Peyote en San Pedro. Of ga voor een handige San Pedro Trichocereus Pachanoi Kweekset.

Heb je niet zo veel geduld, koop dan je tripcactus in pot. Met onze grote San Pedro en Peyote-cactussen kun je wel even vooruit!


mescaline cactussen

Zet je tuin vol geestverruimende kruiden

Of je nu wel of niet zo van het tuinieren bent; iedereen zou wel een tuintje of balkon vol geestverruimende kruiden willen hebben! En dat is makkelijker dan je denkt. Met compleet legale zaden kun je zelf oerbronnen van DMT, LSA en andere tripmiddelen kweken. In dit artikel vertellen we je er alles over: Welke geestverruimende kruiden kun je allemaal in je eigen tuin zetten?

The classic: kweek je eigen wiet

Minder psychedelisch, maar alsnog een geestverruimer die je thuis kunt kweken: wiet! Cannabis kun je met een beetje moeite, kennis en liefde prima thuis of in je tuintje kweken, lees hier meer over:  Veelvoorkomende uitdagingen en problemen bij het kweken van cannabis. Die groene vingers komen vanzelf wel. Ga van start met onze cannabiszaden, kies de juiste kweekspullen en geniet van je zelf verdiende oogst!