Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Magische Truffels


Pandora`s Magic Truffel Growkit
Happy Tea Truffle Set - Fuego
Happy Tea Truffle Set - Social Butterfly
The Big Three
Super Pack
Magische Truffels Voordeelverpakking
Double Vision Truffels
Psilocybe Amazonia Truffels
Psilocybe Jalisco Truffels
Psilocybe Golden Teacher Truffels
Psilocybe Nirwana Truffels
The Wizard Truffels
Psilocybe Utopia Truffels
Psilocybe Hollandia Truffels
Psilocybe Mexicana Truffels
Psilocybe Pajaritos Truffels
Psilocybe Valhalla
Sugashrooms Truffels
Bulk truffels - 100 Gram
Bulk truffels - 250 Gram
High Hawaiians Truffels
Dragon's Dynamite Truffels
Pink Paradise Truffels
Magic Truffels 6-pack
Dutch Dragons Truffels
Mush Rocks Truffels
Atlantis Truffels
Mexicana Truffels
Tampanensis Truffels
MysticMicro Pro Atlantis Microdosing
McMicrodose – 2 x 5 gram
Microdosering Psilocybine Truffels - 1 Pack
Microdosering Psilocybine Truffels - 3 Pack
Microdosering Psilocybine Truffels -  5 Pack
Microdosering Psilocybine Truffels - 10 Pack
Microdosering Psilocybine Truffels - 20 Pack
Microdosing Atlantis
Microdosing Pajaritos
Trip Stopper
Psilo-QTest - Psilocybine test voor Truffels &  Paddo’s  (Miraculix)
Magic Truffel Grinder
Caleidoscoop party bril
 

Welke Magische Truffels kun je bij ons kopen?

Wij verkopen in onze Mushroomshop psychedelische truffels van de merken McSmart en Royal Magic Truffels. Beide produceren truffels van topkwaliteit die worden gekweekt door mycologen. Dit zijn paddenstoelen experts die de kennis in huis hebben om verse truffels te produceren met een hoog psilocybine gehalte. Uiteraard is dit gewenst voor een geweldige trip!

Wat zijn Magische Psychedelische Truffels (sclerotia) en hoe ontstaan ze?

Magische Truffels (sclerotia) groeien tussen de schimmeldraden in en worden gecreëerd door het mycelium, een netwerk van hyfendraden/ schimmeldraden. Het mycelium bevind zich onder de grond en wanneer het klimaat gunstig is dan schieten de vruchten (paddo's) uit de grond. Voor in tijden dat het klimaat niet gunstig is voor het mycelium om zijn de paddo's te laten opkomen schept deze schimmelnetwerk een soort van opslag nood rantsoen vol met voedingsstoffen genaamd de sclerotia (Truffel). Deze psychedelische Sclerotia bevat net als de paddo hoge waardes van de stof Psilocybine. Ze heten uiteraard niets voor niets MAGISCHE truffels. Psychedelische Sclerotiabehoren tot Entheogene middelen. Deze middelen staan erom bekend dat ze het bewustzijn vergroten en worden vaak gebruikt voor ontspanning en spirituelen of psychologische doeleinden. 

magische psilocybine truffels


Hoe gebruik je psilocybine Magische Sclerotia?

Psychedelische truffels (Sclerotia) kan je meteen uit het pakje nuttigen als je wilt beginnen aan je trip. Het beste is om op een lege maag je magische truffels reis te starten. Om het effect te bevorderen is het erg belangrijk om de psychedelische Sclerotia lang en goed te kauwen voordat je deze inslikt. Vind je truffels (Sclerotia) onsmakelijk dan zou je er ook thee van kunnen zetten. Dit doe je door de psychedelische truffels in partjes te snijden en in gekookt heet water 20 min. te laten trekken voordat je de thee opdrinkt.

Wat zijn de effecten van Magische Psychedelische Truffels?

Ongeveer 50 min. na inname begint een ware reis. Zintuigen verdubbelen en een warm gevoel in je onderbuik begint zich te ontrafelen. Muziek wordt ervaren als iets goddelijks tijdens het gebruik van Psilocybine. Hallucinaties, geometrische patronen, andere invalshoeken in het denk vermogen, filosofie, bewegende objecten, bewustzijn vergroten en intense kleuren zijn de effecten die een trip op magische truffels teweeg kunnen brengen. De trip duurt tussen de 5 a 8 uur en de effecten zijn te vergelijken met die van de psychedelische paddo.

Dosering Psychedelische Magische Sclerotia

Let op "Doseren van je truffel evenaart wijsheid"! Het doel is een mooie ervaring op te doen met het gebruik van een psychedelische truffel. Door opvoerend te doseren leer je precies welke hoeveelheid truffels en zijn effecten het beste bij je past. Als je de truffels in een keer op eet en de trip is te heavy en onplezierig voor je, wat heb je dan geleerd? Behalve dan dat je geen fijne ervaring hebt opgedaan tijdens je trip. Dit zou zonde zijn van je ervaring, tijd en geld!

psychedelische truffels

Lichte trip Magic Psychedelische Sclerotia

  • Geen ervaring? Dan raden we je aan om te beginnen met een lichte trip +/- 7 gram (de dosis kan hoger zijn voor een persoon met meer dan 80 kilo). Uiteraard kunt u tijdens de trip uw dosis verhogen naar het gewenste gevoel en effect. Tampanensis truffels zijn ideaal voor een eerste ontmoeting met psilocybine.

Milde trip met Magische Psychedelische Sclerotia

  • Heb je Magische Truffels (Sclerotia) eerder genomen? Dan zou je voor een milde trip kunnen gaan +/- 10 gram, uiteraard kun je tijdens de trip je dosis opvoeren naar gewenst gevoel en effect. Kies de Atlantis voor middel sterke truffel.

Zware trip Magische Psychedelische Sclerotia

  • Ben je een echte Psychonaut dan zou je voor de zware trip kunnen gaan +/-15 gram truffels, uiteraard kun je tijdens de trip je dosis opvoeren naar gewenst gevoel en effect. Kies voor een zware trip Double Vision truffels, met deze 25 gram per verpakking kun je een extreem heftige trip beleven.

royal magische truffels

De magische psychedelische truffel en het brein?

De magic Sclerotia of paddo (Psilocybine) wordt direct na consumptie door de maag omgezet in Psilocine. Deze transformatie in de maag is wat de magische chemie ontketent. Psilocine is qua samenstelling vergelijkbaar met serotonine. Deze overeenkomst betekent dat de serotoninereceptoren ook reageren op psilocine. Bij het innemen van een magic truffel of paddenstoel, Tsunami's van serotonine-achtige stoffen komen vrij in het cerebellum. Psilocine bindt zich aan de receptoren, wat zich op zijn beurt vertaalt in de hierboven beschreven effecten.

Tolerantie opbouwen voor psilocybine

Het is mogelijk tolerantie op te bouwen voor de stof psilocybine (Sclerotia). U wilt dit vermijden omdat er steeds hogere doses nodig zijn om dezelfde magische effecten te ervaren als de eerste dosis. We raden aan om minimaal 2 weken geen psychedelica te gebruiken zodat het lichaam de tijd heeft om de psilocybine in het lichaam volledig af te breken. Doe je dit niet, dan kan het zijn dat je bij een sterke dosis van 15 gram niets voelt omdat er nog psilocybine in het lichaam aanwezig is.

Setting voor het gebruik van de psychedelische Magic Truffel!

De setting waar je de magic truffel trip (Sclerotia) gaat beleven is belangrijk. Wanneer je voor het eerst Sclerotia gebruikt, doe dit dan thuis of met een goede vriend(in). Doe het op een plek of omgeving waar jij je het prettigst voelt en waar je van alle gemakken bent voorzien. Een Trip-sitter is onmisbaar voor een beginnende truffelgebruiker. Een Trip-sitter is een goede vriend(in) die niet onder invloed is van drugs of alcohol en kan uw reis aangenamer maken door er voor u te zijn wanneer dat nodig is. U wilt ook uw ervaring kunnen delen. Een tripstopper kan de reis helpen vertragen wanneer gewenst.

microdoseren

Microdosis met Magic Truffels kopen?

Microdosering van Magic Truffels (Sclerotia) stelt u in staat microhoeveelheden psilocybine binnen te krijgen in een kuur van minimaal 6 weken. Je begint op dag 1 met een dosis magic truffels, gevolgd door 2 dagen rust. Hierna herhaal je deze cyclus tot je 6 tot 8 weken bent. Microdosering psilocybine truffels of paddo's wordt een ware trend, we verkopen microdosering verse truffels van het merk Microdosing XP zijn vacuüm gezogen in een verpakking van 6 x 1 gram en een verpakking van 2 x 10 gram McMicrodose. Met de 2 x 10 gram verpakking van McMicrodose moet je de microdosis zelf afwegen.

Hoe kweek ik zelf psychedelische Sclerotia?

Ben je geïnteresseerd om zelf een psychedelische Sclerotia (truffel) te kweken? Zoek niet verder, we bieden ook een magische en psychedelische truffel sporenfles voor buiten! Deze sporen zijn speciaal ontworpen om de Sclerotia Georgia truffels gemakkelijk te kweken. Zie ook onze groeibenodigdheden ter ondersteuning van het kweken van psychedelische truffels (Sclerotia) of paddo's.

Ben je niet van de psychedelica zoals Magic Truffles? Bezoek dan onze categorie Medicinal Mushroom of Edibles.

Wanneer men spreekt over psychedelische ervaringen, zijn magic truffels vaak één van de eerste dingen die in gedachten komen. Deze natuurlijke hallucinogenen, ook bekend als sclerotia, hebben in de loop der jaren een cultstatus verworven onder liefhebbers van psychedelica. Maar voor diegenen die op zoek zijn naar een milder en mogelijk therapeutisch alternatief, zijn er andere opties beschikbaar.

Mushrooms Edibles, hoewel niet psychedelisch zoals magic truffels, hebben zich opgeworpen als een opmerkelijk alternatief. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat Lion's Mane stoffen bevat die de productie van Nerve Growth Factor (NGF) kunnen stimuleren. NGF is een eiwit dat essentieel is voor de groei, het onderhoud en de overleving van zenuwcellen. Hierdoor kan Lion's Mane potentieel gunstig zijn bij aandoeningen zoals Alzheimer's en andere neurodegeneratieve ziekten. In tegenstelling tot magic truffels bieden Lion's Mane edibles geen hallucinogene effecten, maar ze kunnen wel bijdragen aan cognitieve en algemeen welzijn. 

Verschil tussen Magic Truffels en Medicinale Paddenstoelen

Paddenstoelen hebben altijd een prominente plaats ingenomen in de folklore, mythen en tradities van verschillende culturen. Maar wat velen niet beseffen, is dat ze al eeuwenlang worden gewaardeerd om hun medicinale eigenschappen. In de hedendaagse moderne wereld krijgen medicinale paddenstoelen steeds meer erkenning voor hun potentieel om gezondheid en welzijn te bevorderen. Magic truffels en medicinale paddenstoelen hebben beide unieke eigenschappen en toepassingen. Hoewel ze biologisch verwant zijn, verschillen ze aanzienlijk in hun gebruik, chemische samenstelling en effecten op het lichaam en de geest.

Oorsprong en Vorm

  • Magic truffels: Dit zijn eigenlijk geen truffels, maar sclerotia, verdikte ondergrondse delen van bepaalde paddenstoelen. Ze bevatten psychedelische stoffen zoals psilocybine.
  • Medicinale paddenstoelen: Dit zijn paddenstoelen die al eeuwen in verschillende culturen worden gebruikt vanwege hun gezondheidsvoordelen. Voorbeelden zijn Reishi, Chaga en Cordyceps.

Hier Magische Truffels kopen?

Koop hier superverse truffels online! Elke week wordt onze voorraad aangevuld met nieuwe verse truffels. Topkwaliteit bij elke levering! Als je vragen hebt over het gebruik van psychedelische Sclerotia, neem dan contact met ons op. Eenmaal gekocht, verzenden we uw aankoop met de snelheid van het licht. Ervaar hoe een trip op magische psychedelische truffels kan zijn Als je niet van de psychedelische paddenstoelen houdt, maar meer van de geneeskrachtige eigenschappen van een paddenstoel, klik dan op hier.

truffels psilocybe

 

Magische truffels Producten: Vraag & Antwoord