Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

HOE VERSTERK IK EEN PSYCHEDELISCHE PADDO OF TRUFFEL TRIP?

HOE VERSTERK IK EEN PSYCHEDELISCHE PADDO OF TRUFFEL TRIP?

Ben jij zo iemand die tijdens het trippen denkt “dit kan sterker”? Heb je het idee dat jouw trip buddies elke keer meer zien en voelen dan jij? Maakt een gewone portie magische paddenstoelen of truffels amper indruk op jou? Kortom: ben je op zoek naar een manier om je psychedelische paddo of truffel trip te versterken en intenser te maken? Lees hier hoe onder andere een MAO-remmer je helpt psychedelica naar een hoger niveau te tillen.

Waarom voel ik zo weinig van paddo’s of truffels?Waarom voel je minder van paddo’s of truffels dan een ander? In een eerder artikel over tolerantie voor tripmiddelen gingen we in op dit issue. Niet iedereen is even gevoelig voor magische paddenstoelen of truffels. Bovendien maken de setting en je verwachtingen ook uit. Of jouw lat wat trippen betreft, ligt gewoonweg van nature wat hoger.

Hoe kan ik mijn psychedelische paddo of truffel trip versterken?

Wil je jouw psychedelische truffel of paddo trip versterken? Hier vind je verschillende oplossingen:

Versterk je psychedelische paddo of truffel trip met MAO-remmersEr is een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat je psychedelische paddo of truffel trip wordt versterkt: MAO-remmers. Lees hier hoe je dit aanpakt.

Wat zijn MAO-remmers?

Het ‘MAO’ in MAO-remmers staat voor monoamino-oxidase. Dit is een enzym dat onder andere de geluksstofjes serotonine en dopamine afbreekt. Een MAO-remmer remt dus die afbraak af, waardoor die blijmakers langer actief zijn in je lichaam - of überhaupt actief kunnen worden. Neem bijvoorbeeld de sterke tripmiddelen 5-MeO-DMT en DMT. Dit zul je normaliter moeten roken om een effect ervan te merken. Combineer je DMT met een MAO-remmer, dan zul je ook een trip via de orale weg kunnen realiseren. Sterker nog, die specifieke cocktail is wat ayahuasca zo’n sterke trip maakt. Wil je dus je psychedelische paddo of truffel trip versterken, dan biedt een MAO-remmer uitkomst.

Psilohuasca: versterk je psychedelische trip

Voor een MAO-remmer heb je niet eens de farmaceutische industrie nodig. Je haalt deze tripversterker namelijk gewoon uit de natuur! Combineer je truffels of paddo’s met een MAO-remmer, dan heet dat psilohuasca. Het eerste deel van dit woord verwijst naar psilocybine/psilocine, de werkzame stoffen in magische mushrooms en truffels. In het tweede deel van de term herken je het woord ayahuasca.

Passiebloem en B.Caapi: twee bekende MAO-remmers

Twee bekende en veelgebruikte MAO-remmers zijn passiebloem (passiflora) en B.Caapi, kort voor Caapi Trueno Banisteriopsis. Passiebloem is een plantje dat helpt bij verschillende kwalen, vooral stress- en slaapgerelateerd. Daarnaast is het een natuurlijke MAO-remmer, die zowel de duur als de intensiteit van jouw trip kan verlengen. Passiebloem wordt gezien als een milde MAO-remmer. Dat houdt dus in dat de trip-versterkende effecten niet snel als too much worden ervaren. Wat het dus een veilige keuze maakt. Lees in deze blog alles over het gebruiken van Passiebloem als tripversterker.

Banisteriopsis caapi is een meer potente MAO-remmer. Deze liaan komt rechtstreeks uit het Amazonewoud, waar zoals je ongetwijfeld weet wel meer potente tripmiddelen vandaan komen. B.caapi is de MAO-remmer die traditioneel gebruikt wordt om ayahuasca mee te maken. De B.caapi Trueno in onze shop is een van de sterkste soorten van de familie. Voordat je het gebruikt, dien je de strookjes liaan eerst even met een hamer of vijzel tot pulp te maken - traditioneel bereid dus!

Veilig gebruik van MAO-remmers

Wanneer je jouw psychedelische trip wilt versterken met MAO-remmers, is het essentieel om dit zo veilig mogelijk te doen. Ten eerste is het belangrijk om MAO-remmers nooit te gebruiken met medicatie die invloed heeft op je serotonine of dopamine. Laat de MAO-remmers vooral links liggen wanneer je antidepressiva gebruikt, specifiek SSRI’s zoals Prozac. Ook pijnstillers zoals tramadol zijn geen fijne combinatie. Deze medicatie zorgt er namelijk al voor dat de serotonine-levels in je lijf hoger zijn. Niet iets om te willen verstoren! Gebruik je enige vorm van medicatie? Vraag dan zeker advies aan je arts, therapeut of desnoods een ervaren psychedelische gids, vóórdat je MAO-remmers gebruikt in combinatie met paddo's of truffels.

Volg ook de instructies van de specifieke MAO-remmer en het tripmiddel dat je ermee combineert. Overschrijd de dosering niet. Weet verder wat de do’s en don’ts van trippen zijn en trip verantwoord.