Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT ZIJN PSYCHEDELISCHE TRUFFELS VAN TOPKWALITEIT?

WAT ZIJN PSYCHEDELISCHE TRUFFELS VAN TOPKWALITEIT?

Ben je van plan om psychedelische truffels te gebruiken? Dan wil je natuurlijk een zo mooi mogelijke ervaring. Maar de ene truffel is de andere niet. Hoe weet je nu of de psychedelische truffels die je in handen hebt van hoge kwaliteit zijn? In dit artikel onze tips voor het kopen en gebruiken van de juiste magische truffels.

Wat zijn psychedelische truffels?

Psychedelische truffels oftewel magische of magic truffels worden vaak op een hoop gegooid met paddo’s. Begrijpelijk, want de effecten zijn gelijkwaardig. Truffels zijn echter een soort schimmels, die in knolvorm ontstaan in de buurt van speciale paddenstoelen. Nog een groot verschil is dat truffels volgens de wet helemaal legaal zijn, terwijl paddo’s dat niet zijn. Het zelf kweken van magische paddenstoelen is dat overigens wel!

Magic truffels bevatten hetzelfde werkzame bestanddeel als paddo’s waar je van gaat trippen: psilocybine.


 

De effecten van magische truffels

Je kunt magische truffels gebruiken in verschillende doseringen en voor verschillende doeleinden. Afhankelijk van hoeveel je neemt, kunnen truffels verschillende effecten hebben. Ga voor microdosering met magische truffels als je benieuwd bent wat het voor jou kan doen in het dagelijks leven. In (hele) kleine hoeveelheden is het geen tripmiddel, maar heeft het wel potentiële effecten op je hersenen. Zo lijkt het bijvoorbeeld een positieve invloed te hebben op creativiteit. Ook kan je met microdosing in een flow-status komen. Je weet wel, dat gevoel dat je zo ingaat op wat je aan het doen bent dat je de tijd compleet vergeet.

Op het moment van schrijven wordt er volop onderzoek gedaan naar effecten van het gebruik van psychedelica zoals truffels, paddo’s en LSD in lage doseringen. Een van de interessantste mogelijke effecten is dat ze depressieve klachten kunnen verminderen.

Waar je met een kleine dosis van truffels (extra) goed kunt werken, zal dat met grotere hoeveelheden lastiger worden… Dan kun je namelijk rekenen op visuele veranderingen of een echte trip waarbij de wereld om je heen heel anders lijkt. Je beleving van tijd wordt anders. Ook je stemming kan zeker veranderen. Daarom is het verstandig om te zorgen voor de juiste setting wanneer je ze gaat gebruiken.

Ben je angstig of voel je je onveilig, skip dan psychedelica. Ben je goedgemutst, dan kan het juist een geweldige euforische belevenis worden. Er zijn trouwens verschillende tripniveaus van truffels, ook wel dimensies genoemd. Lees hier alles over deze 5 tripniveaus en wat je dan zoal zult voelen.

Zo krijg je truffels van topkwaliteit

Wat voor jou de beste truffels zijn, hangt ook af van wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. Nog nooit truffels gedaan? Lees eerst onze complete gids voor het gebruik van magic truffels en ga vervolgens los in onze shop! In ons aanbod vind je uiteraard alleen magische truffels van topkwaliteit. We verzenden ze luchtdicht geseald, zodat ze zonder kwaliteitsverlies bij jou thuis worden bezorgd. Probeer vooral onze favorieten uit met een van onze voordeelverpakkingen! Zo kun je in één keer drie, vier, vijf of zes soorten truffels in huis halen om mee te microdosen of trippen. Ook een aanrader is het zelf kweken van truffels met een van onze growkits.
Meer tips voor een high quality magische truffel trip

Een goede trip met magische truffels hangt niet alleen van de kwaliteit van de knolletjes af… Ook eerder genoemde zaken als je mindset en setting zijn van belang. Hieronder nog een paar extra tips voor een top trip of truffels.

Kijk naar de ideale sterkte voor jou

Sommige truffels zijn merkbaar sterker dan andere. Weet dus wat je in huis haalt als je een van onze truffelsoorten koopt! De sterkste magische truffels van kwaliteit zijn de Double Vision truffels. Deze leveren je geheid een intense ervaring op. Lees hier welke andere sterke soorten truffels er zijn en wat je ervan mag verwachten.

Zorg voor een lege maag

Net zoals bij elk tripmiddel is het verstandig om op je eten te letten in de uren voordat je magische truffels neemt. Eet enkele uren voor het trippen niets, en zorg er liefst voor dat je maag zo leeg mogelijk is. Niet zwaar gaan tafelen de dag van je trip dus! In dit artikel vertellen we je alles over waarom trippen op een lege maag verstandig is.

Hard trippen? Ga voor een tripsitter

Ben je van plan om je grenzen op te zoeken, of wil je zeker weten dat je je veilig voelt tijdens een trip? Regel een tripsitter: een persoon die rustig blijft en die je kunt vertrouwen. Zo weet je zeker dat je veiligheid gegarandeerd is. En daarmee verklein je de kans op een bad trip of onverstandige acties.