Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAAROM ZOU JE AAN DE TRUFFELS GAAN? DE VOORDELEN VAN MAGIC TRUFFLES

WAAROM ZOU JE AAN DE TRUFFELS GAAN? DE VOORDELEN VAN MAGIC TRUFFLES

Naast de wereld aan magic mushrooms vind je in onze webshop allerlei soorten magische truffels. Hiermee kun je microdosen, dus kleine hoeveelheden nemen, of juist met een grote portie voor een spirituele trip gaan. Maar waarom zou je eigenlijk aan de magic truffels? Wat zijn de voordelen van magische truffels, van microdoses tot grotere doseringen?

Eerste voordeel van magic truffles: legale tripknollen

Een eerste belangrijke voordeel van magische truffels is de voornaamste reden waarom gebruikers ze verkiezen boven magic mushrooms. Truffels zijn legaal in Nederland, terwijl paddo's dat tegenwoordig niet meer zijn. En dat is eigenlijk best bijzonder, want truffels groeien letterlijk samen op met die illegale mushrooms. Maar dan ondergronds; ze zijn een zogenaamd sclerotium van paddo’s. En sclerotium is weer een moeilijk woord voor zwamvlokpakket. Zo lang truffeltjes lekker ondergronds blijven, zijn ze hartstikke legaal. 

De verkoop van verse paddo’s is echter sinds 2008 verboden. Toch bevatten zowel paddo’s als truffels dezelfde psychoactieve ingrediënten: psilocybine.

Ben je iemand die zich graag aan de wet houdt en net zo graag tript, dan is de legaliteit van truffels natuurlijk een enorm voordeel. Hoef je je daar tijdens je innerlijke reizen geen zorgen over te maken! Overigens is het zelf kweken van paddo’s wél gewoon legaal. Net als het kweken van truffels, uiteraard.

Voordeel #2: scherper brein door microdosen met truffels

In het mega productieve Silicon Valley hebben ze het ondertussen al lang ontdekt: met kleine doses psilocybine boost je je brein power. Door een fractie van een reguliere trip-portie te gebruiken, blijken de hersenen op bepaalde plekjes geprikkeld te worden. Gebruikers ervaren na microdosering met magische truffels onder andere meer focus, waardoor het makkelijker wordt om zich op één taak te richten, of meerdere tegelijk. Ook rapporteert men geregeld een gevoel van flow: helemaal opgaan in wat je aan het doen bent en de tijd en wereld om je heen even vergeten.

Hoe pak je microdosen dan aan? Je kunt ervoor kiezen om een portie truffels te kopen en deze in 10-20 micordoses te splitsen, maar je kunt ook kant-en-klare microdosingkits kopen. Hiervan hoef je alleen maar per dag dat je het neemt een voorgedoseerd portietje te nemen en klaar ben je. Een derde optie is een microdosing stack. Dit is een voorgedoseerde hoeveelheid truffels plus extra ingrediënten die goed zijn voor je brein. Een voorbeeld is de Wize Rootz microdosing stack met naast truffels extra toevoegingen zoals cacao en medicinale paddenstoelen.

Voordeel #3: life changing

De voornaamste reden dat mensen truffels gebruiken, is de trip die volgt na een middelgrote tot grote dosis. Wat je zoal kunt verwachten? Ten eerste: veranderingen in je bewustzijn, in de breedste zin van het woord. Tijd, ruimte, zintuigen, kleuren, geuren: alles kan (heel) anders lijken. Reken ook op visuele effecten, van classic visuals in bepaalde trippy patronen en bij hoge doses behoorlijk spirituele ervaringen. Je voelt je vaak meer verbonden met de wereld om je heen, zoals de natuur of de mensen met wie je samen bent. Ook een fijn voordeel van truffels: vaak zul je je extra blij tot zelfs euforisch voelen.

Veel gebruikers die voor het eerst trippen op truffels of soortgelijke middelen, beschrijven de ervaring als life changing. Dit kan je zeker een voordeel van magic truffles noemen, wanneer je hiervoor openstaat.

Voordeel #4: Truffels mogelijk effectief bij mentale klachten

ptss

Nog een mogelijk voordeel van truffels is dat het kan helpen bij trauma’s en andere psychische klachten. Dit is iets waar momenteel veel onderzoek naar gedaan wordt, maar de eerste studies zijn veelbelovend. Microdoseren van psilocybine blijkt bijvoorbeeld mensen met PTSS vooruit te helpen, maar ook wie aan angsten lijdt kan er baat bij hebben.

Voordeel #5: zelf truffels kweken is makkelijker dan paddo’s

trufllegrowkit

Wist je dat het vrij makkelijk is om zelf truffels te kweken, gewoon in je eigen huis? Sterker nog: het is makkelijker dan het kweken van paddo’s. Zeker met een truffel growkit is het kweken van deze tripknollen echt een eitje. In dit artikel vertellen we je er meer over: Hoe kweek ik truffels met een growkit?

Tips voor het gebruiken van magic truffles

Zoals je leest, kunnen magic truffles voordelen hebben voor zowel de recreatieve gebruiker als wie op zoek is naar meer focus of zelfs traumaverwerking. Ga je voor het eerst aan de magic truffles? Dan hebben we nog een aantal tips voor je.

  1. Ga voor de juiste dosis. Wil je weten hoeveel genoeg is voor jou? Gebruik onze handige magic mushrooms and magic truffels calculator.
  2. Trip niet vlak na het eten. Lees hier waarom: Trippen op truffels op een lege maag.
  3. Check hoe sterk de truffels zijn voordat je er een flinke portie van neemt. Onderling kunnen ze namelijk behoorlijk verschillen in potentie. Lees er hier alles over: Wat zijn de sterkste magische truffels?
  4. Lees deze tips door om een perfecte trip (bijna) te garanderen.