Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goedies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Glazen Pijpjes


 

Glazen wiet pijpjes puur en zuiver van smaak!

Het kiezen van de juiste cannabis pijpje is niet voor iedereen even makkelijk. Ga je voor een houten, metalen of glazen pijpje. We zullen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Wil je gaan voor een cannabis pijp die tegen een stootje kan en niet vaak hoeft schoongemaakt te worden? Dan valt de keuze op een metalen of houten pijpje. Ga je voor een wiet pijpje voor in huis en smaak? Dan raden we een glazen cannabis pijpje aan.Hoe maak je cannabis glazen pijpjes schoon?

Glazen pijpjes zijn fenomenaal als het aankomt op smaak. De kruiden die je verbrand zullen een puur en zuiver van smaak zijn. Dit komt omdat glas geen nare bijsmaak afgeeft. De glazen pijpjes zijn hierdoor ook erg populair. Wat wel minder is aan een glazen wiet pijp is de aanslag van de rook en teer. Deze valt meteen op en ziet er vaak smerig uit. Gelukkig verkopen we ook een pipe-cleaner en lange wattenstaaf stokken. Met deze twee artikelen kun je elke pijpjes makkelijk schoonmaken. We adviseren dus altijd om bij de aankoop meteen ook een pipe-cleaner aan te schaffen. Dit voorkomt smerig uitziende cannabis pijpjes. Een verstopte en vies pijpje kan zeker de smaak beïnvloeden van de cannabis. Houd je pijpje schoon voor een puur zuivere smaak.

Maken de glazen spiralen cannabis pijpjes het mogelijk een grotere hijs te nemen?

De spiraal cannabis pijpje is een uniek exemplaar onder de wiet pijpjes. Deze kunnen alleen vervaardig worden van glas en niet van hout. Doordat de rook in de pijp de door een spiraal heen reist, wordt deze afgekoeld. Dit maakt het mogelijk om grotere en langere hits te nemen. Doordat de rook langer onderweg is, van verbranding tot in de longen, koelt deze meer af. Dit is een groot pluspunt van deze typen cannabis pijpjes. Afgekoelde rook maakt jou instaat grotere hits te nemen van je wiet pijpje. Een geweldig idee van de makers van deze spiraal glazen pijpjes.Waarom zal ik een glazen cannabis pijp kopen in plaats van een houten?

Een glazen cannabis pijpje zal de smaak van cannabis of andere kruiden niet beïnvloeden. Dit maakt dat we glazen pijpjes mits deze alleen thuis worden gebruikt aanraden als beste keuze als het aankomt op  smaak. Een glazen pijpje neem je niet snel mee op pad, deze breken snel. We bieden ook overige pijpjes aan van andere materialen. Bovendien als een glazen pijp vaak is gebruikt zie je de bruin aanslag op het glas. Dit maakt visueel het pijpje minder aantrekkelijk voor gebruik. Ook hier hebben we een oplossing namelijk een schoonmaakmiddel speciaal voor het schoonmaken van glazen bongs of cannabis pijpjes.

Het kopen van een glazen wiet pijp online

Het kopen van een cannabis rook pijpje is erg eenvoudig. Wel adviseren wij altijd goed de omschrijving te lezen voordat je een bestelling plaatst. Vanaf het moment dat het aankoopbedrag van de bestelling bij ons binnen is zullen we meteen het wiet pijpje met zorg inpakken en versturen met een track en trace. Hierdoor is het pakketje te volgen tot aan je huis. Is je besluit gevallen op een cannabis pijpje dan raden we altijd aan om de Pipe-cleaner erbij te kopen. Een bruin uitziende cannabis pijpje is niet erg smakelijk om uit te roken.