Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Mini Weegschalen


 

Welke weegschalen verkopen wij bij 24High

24High beschikt over meerdere weegschalen van verschillende formaten. Zo bieden we de Mini, de Pocket en de Tafel weegschalen aan met verschillende weeg eenheden. De mini-weegschalen zijn ideaal voor het afwegen van kleine microdosissen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen. Het merk On Balance staan bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eenmaal gekalibreerd zijn dit betrouwbare mini-weegschalen.

De essentie van het wegen van je psychedelica

Wij adviseren altijd een pocket of mini-weegschaal aan te schaffen als je psychedelica zoals bijvoorbeeld paddo's wilt gaan gebruiken. Je wilt namelijk weten wat een dosis is en deze ook kunnen afwegen. Doe je dit niet dan kun je in een bad trip terecht komen omdat simpelweg de dosis veel te hoog is. Je wilt namelijk geen overweldigende en nare ervaring overhouden aan een trip op psilocybine of andere psychedelica. Psilocybine is in staat om zijn magische kracht een prachtige ervaring te manifesteren. De dosis kan per persoon verschillen. Begin altijd met een kleine dosis en voer de dosis op tot de gewenste trip niveau is bereikt. Schrijf op wat je laatste dosis was zo weet je voor de volgende keer welke dosis precies jou dat gevoel geeft wat jij prettig vind. Dit kun je alleen bereiken met een On Balance mini-weegschaal in huis.

On Balance mini-weegschalen

On Balance weegschalen zijn van excellente kwaliteit. On Balance is een weegschalen lijn van het bedrijf Marsden wat inmiddels alweer 50 jaar bestaat. Marsden heeft zich de laatsten jaren, met succes, gespecialiseerd op het ontwikkelen van weegschalen voor de wereldwijde medische markt. Het is een innoverend bedrijf dat alleen producten maakt van hoge kwaliteit, gewaarborgd met een garantie van 3 tot 5 jaar! We bieden 7 On Balance mini- weegschalen aan, deze worden allen geleverd inclusief batterijen, zijn simpel in gebruik en makkelijk mee te nemen als je de deur uitgaat. Hieronder zullen we enkele mini-weegschalen uitlichten:

On Balance Myco MV 100 Mini-weegschaal

  • Deze mini-weegschaal is compact en heeft een weegcapaciteit van max. 100 gram. Verbluffend klein design dat maar liefst en nauwkeurig weegt tot twee decimalen achter de nul 0,01. Voorzien van de welbekende Tare-functie en een beschermkap die functioneert als weegplaat/bakje.

On Balance Phantom 200 Mini-weegschaal

  • De Phantom weegschaal is een volledige digitale mini-weegschaal met een maximale weegcapaciteit van 200 gram tot 0,01 gram. De mini-weegschaal is voorzien van een plastic deksel dat bovendien dient als weegplateau. Bovendien beschikt de Phantom mini-weegschaal van achtergrond verlichting en schakelt deze vanzelf uit als er geen gebruik meer van wordt gemaakt.

On Balance TW-100 UK Mini-weegschaal

  • On Balance UK Britse vlag weeg nauwkeurig tot op 0,01 gram en heeft een maximale weegcapaciteit tot 100 gram. Voorzien van een Lcd-scherm een tare-, en auto-off functie. On Balance Myco MX 100 mini-weegschaal. Deze mini-weegschaal is geschikt om microdosissen mee af te wegen.

Waar let je op bij het kopen van een weegschaal

Waar ga je de weegschaal voor gebruiken? Is het om grote hoeveelheden te wegen of juist kleinere?

  • Gebruik je de weegschaal voor grotere hoeveelheden, dan is een weegschaal die tot 2 decimalen achter de komma nauwkeurig weegt overbodig. Kies geen mini of pocket weegschaal, maar ga voor het model tafel-weegschaal.
  • Gebruik je de weegschaal voor kleinere hoeveelheden of microdosering , dan is het van groots belang dat de mini-weegschaal twee / drie decimalen achter de komma (0,01 of 0,001) nauwkeurig weegt. Dit zijn vaak de mini of pocket-weegschalen.
Weeg zelf je kruiden af voor een heerlijk theetje, of maak zelf capsules met gedroogde psilocybine paddo poeder als microdosis. Maak de juiste keuze bij het kopen van een weegschaal. Het wegen van een juiste dosis staat gekoppeld aan een geweldige ervaring.

On Balance mini-weegschalen kopen bij 24High

Het kopen van een On Balance mini-weegschaal kun je eenvoudig bij ons realiseren. Eenmaal besteld zullen we de mini-weegschaal met zorg verpakken en snel versturen. Koop je de mini-weegschaal voor 15 uur dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Heb je vragen over het gebruik van weegschalen of welke het beste bij je zou passen? Twijfel niet en neem contact met ons op.