Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Glas

Wil een goed waterpijp van glas? Een van hoge kwaliteit voor de beste bong rookervaring voor het roken van wiet of hasj dan heb je in de juiste webshop gekozen. Bij ons koop je bongs van glas eenvoudig online.

 

Bong van glas online kopen

Een bong kopen doe je eenvoudig in onze online headshop. Wij hebben verschillende soorten bongs gemaakt van glas die je direct kan bestellen. Zodra je een bong koopt dan verpakken wij de glazen bong op juiste wijze zodat deze goed beschermd is tijdens het vervoer. Jij ontvangt de bong die jij koopt snel en discreet op het door jou opgegeven adres. Zo kan je snel kruiden, wiet of hasj roken met jouw nieuwe glazen bong.


Waarom een bong kopen?

Een bong koop je voor het roken van wiet of hasj. Althans daar is de bong het meest geschikt voor. Natuurlijk kan je ook een joint draaien om wiet tot je te nemen maar met een bong kan je pure wiet roken en heb je bijvoorbeeld geen tabak nodig zoals in een joint. Daarnaast is de ervaring totaal anders. Zo kan je met glazen bong binnen enkele keren inhaleren al zo stoned als een garnaal zijn. Daarbij is het roken van wiet met een bong minder scherp.


Koop een glazen waterpijp als je voor kwaliteit gaat

Wanneer je de beste rookervaring van wiet of hasj wilt krijgen dan kies je voor een glazen bong. Deze waterpijpen zijn speciaal gemaakt voor het roken van wiet. De bong van acryl is makkelijker in gebruik en goedkoper maar een glazen bong is kwalitatief veel beter. De rook is soepeler, zachter en minder scherp. Dit maakt de glazen waterpijp een populair product onder verfijnde blowers.


Hoe rook je wiet in een glazen bong?

Voor het gebruiken van een glazen bong moet je een aantal handelingen verrichten. Dit zijn de stappen die je moet doorlopen voor het roken van wiet in een glazen bong.


  1. Vul je bong met water

  2. Vul de kop van de bong met wiet of hasj

  3. Plaats je mond aan de bong

  4. Zet je vinger op de kick hole

  5. Steek de wiet aan en zuig aan de bong
Vul je bong met water

De bong dient gevuld te worden met water. Doe er niet teveel water in anders heb je kans dat door het borrelen het water omhoog spat en tegen de wiet aankomt. Vul de bong wel zover dat de chillum onder water staat aan de onderkant van het buisje. 


Vul de bongkop met wiet

Op de bongkop of de zogeheten bowl plaats je de wiet. Om te voorkomen dat de wiet er doorheen valt gebruik je hiervoor een pipe screen. Dit metalen gaasje voorkomt dat je wiet er doorheen kan vallen. Zorg ervoor dat je wiet goed verkruimeld is. Dit kan je het beste doen met een grinder. Zo krijg je de beste rookervaring. Je gebruikt voor de eerste keer ongeveer de helft van de grote van de bowl om wiet op te plaatsen. Druk dit overigens niet te hard aan. Er moet nog wel lucht doorheen kunnen.


Plaats je mond aan de bong

Wanneer je je mond aan de bong plaatst moet je ervoor zorgen dat deze de opening van de bong volledig afsluit. Je lippen dienen dan ook aan de binnenkant van de bong te zitten. Hoe breder de opening van de glazen bong is hoe makkelijker dit gaat uiteraard.


Zet je vinger op de kickhole

De meeste glazen bongs hebben een kickhole of een carb hole. Dit is een gaatje dat zich boven de chillum bevindt. Wanneer je aan de opening van de buis met je mond zuigt dan wil je dat de lucht en rook door het water in de buis terecht komt. De kickhole zou dit voorkomen omdat deze boven het water zit en zou dus valse lucht aan zal zuigen. Plaats daarom jouw vinger op de kickhole bij het aanzuigen en het gebruik van de bong.


Steek de wiet aan en zuig aan de bong

Het is tijd om de bong te gaan gebruiken om wiet te roken. Met een aansteker kan je de rookwaar aansteken. Op datzelfde moment zuig je aan de glazen bong. Hierdoor trekt de rook door het water de bong in. Zodra je ziet dat de rook goed door het water trekt en in de bong terecht komt stop je met het gebruik van de aansteker. Wel blijf je zuigen aan de bong tot deze vol met rook zit. Wanneer de bong goed vol met rook zit inhaleer je de rook, even vasthouden voor het uitblazen voor het ultieme resultaat.


Zin om een glazen bong te gebruiken om wiet te roken?

Ook zo’n zin om wiet te roken met een glazen bong? Bestel dan nu snel jouw glazen waterpijp online. Wij zorgen ervoor dat jij jouw glazen bong snel in huis hebt en kan beginnen met het genieten van wiet roken via een bong.