Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Gripzakjes

In onze webshop kan je gripzakjes kopen. Deze plastic zakjes staan ook wel bekend als ziplock zakjes omdat ze hersluitbaar en luchtdicht zijn. Deze handige gripzakjes zie je veel in coffeeshops om wiet te verpakken maar ook voor andere drugs zie je ze regelmatig voorbij komen.

 

Waarom wordt wiet vaak in gripzakjes bewaard?

Met het gebruik van transparante gripzakjes kan je vele kanten op. Ze worden gebruikt op kantoren maar ook in winkels voor diverse producten. Ook in de coffeeshops zie je ze veel. Ze zijn namelijk heel handig om wiet in te bewaren en worden soms ook wietzakjes genoemd. Ze zijn namelijk net als de thight-vac stash cans luchtdicht en helpen de wiet goed te bewaren. Dit komt de geur en smaak van de wiet ten goede en voorkomt dat de wiet uitdroogt. De gripzakjes kan je overigens ook gebruiken om hasj of andere kruiden in te bewaren.

Wat zijn de voordelen van gripzakjes?

De gripzakjes zijn populair en niet zonder reden. Ze bieden je namelijk een groot aantal voordelen. De hersluitbare plastic zakjes met gripsluiting bieden de volgende voordelen:

 • Makkelijk hersluitbaar sluitsysteem
 • Vochtwerend
 • IJzersterk
 • Geur en smaak behoudend
 • Houd de wiet vers
 • Het terugdringen van de geur buiten het gripzakje

gripzak wiet

Zoek je zakjes om je wiet in te bewaren?

Het kopen van gripzakjes doe je eenvoudig in onze online headshop. Het is eigenlijk alleen het kiezen van het juiste formaat en je bent klaar om jouw gripzakjes te kopen. Eventueel kan je er ook voor kiezen om gripzakjes te kopen met een opdruk. We bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Na jouw aankoop versturen wij de gripzakjes snel en anoniem naar het door jou opgegeven adres. Gripzakjes zijn voor velen doelen in te zetten. Niet alleen voor cannabis of poeders. In een gripzakje kan je ook moertjes en boutjes of postzegels in bewaren.

Welke formaat gripzakjes verkopen wij?

Het verschil tussen de gripzakjes zit voornamelijk in het formaat van de zakjes. In een ziplock zakje van 25x25mm kan je natuurlijk minder wiet of poeder kwijt dan in een zakje van 60x80mm. Om het gripzakje van hoge kwaliteit te houden wordt het plastic dat voor het zakje wordt gebruikt ook wat dikker naarmate je een groter formaat zakje koopt.  Naast poeders of wiet kan je natuurlijk ook andere artikelen bewaren in een gripzakje. 

In onze online headshop kan je de volgende gripzakjes kopen:

 • 25x25mm gripzak
 • 35x35mm gripzak
 • 40x40mm gripzak
 • 40x60mm gripzak
 • 55x65mm gripzak
 • 60x80mm gripzak
 • 70x100mm gripzak
 • 100x150mm gripzak
 • 250x350mm gripzak

Om even een beeld te geven hoeveel cannabis je kwijt kan in een gripzakje; je kan in een gripzakje van 60x80mm zo’n 3 gram wiet kwijt. Dit is ook meestal de standaard formaat die een coffeeshop gebruikt. Door de sluiting van het gripzakje zal je niet de geur van cannabis ruiken. De geur van cannabis is ontzettend sterk en wordt zo geroken door passanten. Daarom is het verstandig je gripzakje altijd te controleren of deze goed afgesloten zit.

gripzakjes marihuana

Wat is de kwaliteit van de gripzakjes?

Gripzakjes worden gemaakt van LDPE, low density polyetheen. Een gripzakje hoort net als een bong, lange vloei of een grinder thuis bij de collectie van een cannabis gebruiker.Dit materiaal is ideaal voor het verpakken van voedingswaren en levensmiddelen. Zodoende is het ook geschikt voor het verpakken van wiet en hasj. Dat ze waterafstotend zijn helpt daarbij natuurlijk ook, evenals de hersluitbaarheid. In de maakindustrie worden ze ook wel gripseal zakjes genoemd. Dat de hersluitbare zakjes transparant van kleur zijn is voor veel coffeeshops ook een voordeel zodat de koper direct kan zien wat die koopt zonder dat het zakje geopend hoeft te worden. Voor het behoud van THC is het overigens beter om te kiezen voor donker gekleurde zakjes. Het daglicht/zonlicht is namelijk niet positief voor het behoud van de THC.

Gripzakjes zijn niet te denken uit de cannabis cultuur!

Dat gripzakjes hun sporen hebben verdient in de cannabis cultuur is wel duidelijk. Je wiet die je kocht in de coffeeshop zat altijd in een gripzakje. De laatste 5 jaar beginnen de coffeeshops ook potjes met wiet te verkopen i.pl.v. een gripzakje. Je wiet in een gripzakje is ontzettend makkelijk mee te nemen. Je kan deze overal weg stoppen en met zoveel verschillende formaten moet er ook een gripzakje bijzitten die geschikt is voor jou! Een gripzakje maakt deel uit van een cannabis gebruikers accessoires.

Bestel nu jouw gripzakjes online

Wacht niet langer en koop jouw gripzakjes en een weegschaal online in onze headshop webshop. Bij ons koop je gripzakjes altijd tegen een scherpe prijs. Zo heb je al 100 gripzakjes vanaf 1,99. Dit zijn misschien wel de scherpste prijzen die je online kan vinden voor het kopen van gripzakjes. Bestel ze daarom vandaag nog en wij versturen ze snel en discreet naar jou toe.