Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Rokers Benodigdheden

Waar koop je lange vloei en tip? Dat doe je in onze online headshop. We verkopen lange vloei met smaak en zonder smaak. Deze kan je per stuk bestellen maar je kan ook een doos lange vloei bestellen in onze webshop.

 

Meer artikelen laden

Meer artikelen laden

Wat is lange vloei?

Lange vloei is een stukje papier met een plakrand. Hierin kan je tabak of bijvoorbeeld tabak in combinatie met wiet of hasj plaatsen. Deze kan je vervolgens dicht draaien en aan de plakrand likken zodat deze dicht blijft zodra je deze loslaat. Vloeitjes worden veel gebruikt voor het rollen van shag sigaretten en voor het draaien van joints. De lange vloei is een stuk langer dan de andere vloeitjes.

Lange vloei kopen of andere rookbenodigdheden

Het kopen van lange vloei is een eenvoudige handeling. Je kan deze namelijk op het internet bestellen. Kies het merk lange vloei dat bij je past, van bijvoorbeeld de merken Smoking, Greengo of Flamez, en bestel hem in de webshop. Zodra je bestelling bij ons binnenkomt gaan wij deze zo snel mogelijk jouw kant op sturen. We willen namelijk niet dat jij zonder lange vloei komt te zitten. Een handig back-up plan voor als je zonder vloei komt te zitten is het aanschaffen van een pijpje.
 

Waar kan je lange vloei, tip en een grinder kopen?

Toen ik jong was kocht ik lange vloei bij het tankstation of soms in de supermarkt. Nu met het internet kan je lange vloei een grinder of tips online kopen. Dat maakt het een stuk makkelijker want op de fiets naar het tankstation in de winter was geen pretje. Lange vloei kopen kan je per stuk doen of in een hele doos. Handig wanneer je een voorraadje nodig hebt en aanzienlijk goedkoper. Voor het draaien van een joint heb je ook tip nodig. Ook deze kan je bij ons in de webshop bestellen.

Lange vloei met smaak

De wereld is continu in ontwikkeling en ook de producenten van lange vloei zitten niet stil. Inmiddels is er ook lange vloei met smaak op de markt. Zo krijgt jouw joint een nieuwe dimensie. Er zijn verschillende soorten smaken waar je uit kan kiezen. Zo kan je kiezen voor aardbei of kokosnoot smaak.

Duurzame lange vloei

Ben jij milieubewust? Dan kies je voor Greengo lange vloei. Deze is gemaakt van FSC goedgekeurde pulp. Zelfs de verpakking van de lange vloei is gemaakt van gerecycled papier. Deze lange vloei is dus beter voor het milieu en dat vinden ook wij belangrijk. Daarom kan je Greengo lange vloei kopen in onze webshop.

Doos lange vloei kopen

Als je regelmatig blowt adviseren wij je om goed na te denken over de lange vloei die je koopt. Koop je elke keer los een pakje lange vloei of koop je liever een doos lange vloei? Als je het uitrekent dan is het verstandiger om een keer een doos lange vloei te kopen dan elke keer een los pakje. Je bespaart er zo heel wat euro’s mee die je beter aan andere dingen kan spenderen. Trouwens kan je ook samen met je vrienden een doos lange vloei kopen en zo allemaal wat besparen.

Joint roller kopen

Ben je een beginnende blower? Dan kan het soms moeilijk zijn om een joint te draaien. Als het draaien van je joint keer op keer mislukt, dan kan dat best frustrerend zijn. Een joint roller maakt het draaien van een joint zo makkelijk dat iedereen het kan. Een joint roller kopen is dan ook een verstandige aankoop voor mensen die nog niet zo goed een joint kunnen draaien. Ook stash-cans zijn handing om je cannabis of andere kruiden in op te slaan.

Rolling tray een must-have voor elke cannabis gebruiker

Een rolling tray is een soort van draag tray waar je een joint of sigaret op kunt rollen.  Deze zijn zeer gewild onder de cannabis gebruikers!

Andere manieren om kruiden of cannabis te roken

Naast het rollen van een joint met lange vloei bestaan er andere producten waar je dit mee kan realiseren. Je hebt pijpjes, bongs en zelfs shisha's worden hier weleens voor gebruikt.

Lange vloei bestellen

Welke lange vloei, aansteker of cone je ook zoekt, wij kunnen je helpen. Bestel nu dan ook jouw lange vloei in de online headshop en wij zorgen ervoor dat je deze snel geleverd krijgt. Hetzelfde geldt uiteraard voor het kopen van tips of een joint roller. Uiteraard is alle lange vloei van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bovendien verkopen we ook boeken over het kweken van cannabis en magische paddenstoelen.